Olivetti şampanyalı tatlı 😂😂 ay çok güldüm 😂
Ilk Gece Hakkinda Herşey
Naberbenz inanırsa tabi 🤣
Bilinmeyennumara hahahhaha ciddi olamazsın 😂😂 takı daha önemli aşkım gel paracıkları sayak afsjjskddj
Frenchoje şambalitatlısı böyle demişti ama yanlış yaptım galiba 😂😂
Bilinmeyennumara gahahahaha cok tatlii
Naberbenz 🤣🤣 tövbe est ya gece gece susmak için çaba sarfediyorum yardımcı olun bana biraz 🤣🤣
@Naberbenz hahahahaahah hic sorma vallahi borc cok olunca direk oturduk oda biseymi gelinlik koluma sıkıştı cikmadi tam yarim saat ugrastik kiralik kesemiyoruz da 😂😂😂
@SSelinn dogalligi severiz biz 😂😂
SSelinn verebileceğim tek tavsiye o iş olacak bitecek diye odaklanıp kendini sıkmaman. Utanmanın da verdiği sıkıntıyla kasıyor insan kendini çünkü. Akışına bırakın, aceleniz yok sonuçta. Bir zaman sonra o noktaya gelince kendiliğinden olacaktır ve canın yanmayacaktır.
- Düzenlendi
Bilinmeyennumara of zaten bu borçla yapılan düğünlere yazık aklım olsa millet göbek atsın diye bi tonnpara harcamazdım 😂 adam iyi e eeeh yeter be diyip gelinliği kesmemiş 😂
@Naberbenz yok kiz garibim cok sabirli ben sinir oldum o sabirla ugrasti 😂😂 bide ilk gece korkudan aglamistim 😂😂 bende ani cok
SSelinn Alkol kullanıyorsan 2 3 kadeh kırmızı şarap iç sonra eşinin kollarına bırak kendini canım
Bilinmeyennumara hahahaha yaaa rica etsem biraz anlatabilirmisin senin ilk gecen nasil gecti
Yansingeceler kulanmiyorum canim😊
@SSelinn yok canim ben anlatmayim biraz sıkıntı olur korkarsin 😂
SSelinn valla canım kendini eşine bırak ama sana kibar davranmasini rica et bir süre alış ondan sonra geçersiniz haraketli gecelere eşin seni seviyorsa senin canini yakmamaya çalışır zaten merak etme
Hiç öyle çok istekli cok azgın görünme ilişki yönetme çabalarına girme kendini eşine bırak o yönetsin ilişkiyi valla ben daha 1 yıllık evliyim 6 . Aydan sonra istediğimi belli ettim eşim güler bazen öğrendin artık sen bu işi diye bazıları akıllarını kendilerine saklasın cinsellik önemli tabi ama sadece cinsellikle adam bana baglanacaksa hiç bağlanmasın