SSelinn orası vajina girişi kızlık zarı içerde kız sen vajinanı bilmiyo musun adet olduğunda kanama ordan geliyor delik olcak tabi adam nasıl girsin içeri delik olmafan kendini sıkınca delikmi çıkar töbe yarebbi😂

@Naberbenz gerci benim agrim tam 1 yıl surdu her defasinda aci cektim ama normal bi aci degil bildigin yanma batma iliski sonrasindada cok agrisi oluyordu dogumdan sonra cook sukur azaldi arada oluyor ama eskisi kadar değil aşırı darlık var ustune birde gecmeyen enfeksiyon 😔🤮😩😩

SSelinn hiç de utanma sıkılma canım en mutlu olman gereken gece o gece mutluluk sarhoşu olursun zaten nasıl oldugunu anlamazsın bile 🤣😂 ömür boyu mutluluklar simdiden

SSelinn ilk geceden ilişkiye girmek zorunda deilsin önce sevişin uzun uzun o seni sem onu tanıyın birbirinizin zevk noktalarını bulun sonra ısık görmüş tavsan gibi bune böyle diyip soğuyabilirsin erkek her gördüğü deliğe bayılır ama kadınlar öyle değil konusun sevisin orgazm olmayı öğren noktaları bul eşinle paylaş senin için ızdırap olmasın

• [silindi]

Nietzsche thanks canım sorry dikkat ederim 😏

• [silindi]

Nietzsche üslubumu beğenmek zorunda değiller ki cinsellik yazıyor koskoca cinselliği de açık konuşuyoruz beğenmeyen girmez veya girsede beğenmedigini okuyup yorum yapmaz dimi? Ufacık kizlar varsa da girmesinler bı zahmet bu yaşta cinselligi merak ediyorlarsa ben napayım başlığa göre girsinler