Bi ben mi iğreniyorum bu durumdan. Benim bildiğim kadınlar biraz nazlı olur da erkeğinki hiç çekilmiyormuş. Var mı sevgilisi veya eşiyle 3-5 gün küs kalan? Normal bir şey mi bu?

adore biz asla o kadar kalamayiz. 3 günden sonrasi günah diye biliyorum,1-2 saat anca kalırız,çoğunlukla eşim benim gönlümü alır.

adore üff kocam küser hem de nasıl… dediğin gibi bu konuda kadın olan kesinlikle ben değilim

adore çok şükür biz hiç kuş durmayız en fazla isten gelene kadar mutlaka konuşuruz halletmeye çalışırız birbirimize böyle söz verdik

Biz de o kdr küs durmuyoruz ama erkegin küsmesini de hic sevmem benden beter bide bana der😂

Ben küserim eşim küsmez dayanamam bende lafina karşılık veririm 😂

adore 3 5 gün değilde benim ona küseceğim yerde onun küsmesi nefret ettiryor beni erkekler kadıblardan daha nazlı bu gerçek bence

adore benim eşim hic küsmez, tartıştıgımızda felan önceden hep küserdim, eşimde gelip bana kızardı,niye küsüyon diye. Ben küsmeyi de küseni de hic sevmem dedi, eğer bi sorun varsa gel yüzüme söyle dedi, o günden beri daha hic küsmedik, 3 senelik evliyiz. Tartıştığımızda felan yine ben soğuk davraniyorum ama en fazla 1 saat sürer 😂

adore normal değil aynı ev içinde o kadar küs kalınması ki kalabilmekte ayrı bi başarı :)

adore Küs kalmaz ama alıngan trip yapar ama saman alevi gibi hemen de unutur 😅

adore benim eşim küsmez hiç. Ama babamda var o huy bazen günlerce konuşmaz annemle. Yaş aldıkça değişti ama bu huyu.

Frenchoje benimde babam oyle acaip kuser bi kere bana bi kustu ona saka yapmistim 1 hafta konusmadi ayni evin icinde bana surekli laf soktu yuzume bakmadi ama esim hic kus kalmayi sevmez ben kovarim o yapisir allatan oyle bende kusluk hic sevmiyorum esim gelmese ben zaten barisirim

adore 3 4 gun mu ben bi saat kalsak icim icimi yiyor haksiz oldugumu bilirsem gider gönlünü alırım o haksızsa o yanaşır zaten duramayiz o kadar

adore ayyy ayni dert bendede var bazen okadar inatlasiyorki 1ay surdugunu bilirimm

adore hata bi animi anlatiyimm bir kere goruntulu konusuyorduk yuzumu gostermedim bende o gun gostermek istemedim biraz sacim basim daginikti allahim 1 ay boyunca trip yapti arada unutuyordu sonra devam etiriyordu sonra arayincada kendi yuzunu gostermiyor felann😤😤😥😥😥😥

adore ıyyy benim.esim tam da oyle tartisiriz hakli da olsa haksiz da olsa kuster konusmaz

Ay gerçekten değerini bilin . Hem küsüyor hem haklı hissediyor her kavgada .

adore biz trip atarız sabah kalkınca her şeyi unutuyoruz normal moda devam 😃