Bernaderen Ben iki ay önce kürtaj oldum ve ondan sonra benim göğsümde süt gibi beyaz bi akıntı geldi bebeğim 10 haftalıktı ve o sey gelmeden önce vücut ates ve göğüslerde ağrı yapmıstı bu sey kürtajdan bir hafta sonra falan olup bir iki hafta icinde bitmisti nerdeyse bir ay oldu hic öyle bisey yoktu simdi biraz önce yine öyle bisey gördüm saat gec olduğu icin doktorumu rahatsız etmek istemedim adetime üc gün kaldı bu arada bu neden gelirki sizce? korunmuyoruz doktorum gerek yok demisti bi kac gündür hep bas ağrısı bel ağrısı karında kasılmalar ağrılar hep yasadım simdide bu geldi kafam iyice karıstı lütfen bi bilgisi olan ve ya fikri olan yardımcı olabilirmi yarına kadar zor dayanıcam😬
Rabia Bernaderen belki tekrardan hamilesindir canim test yap emin olmak icin Rabbim hayirlisini versin insallah 🙏
Bernaderen Rabia amin canım benim sağol güzel dileğin icin. İnsallah öyledir ama gecikmeden yapmak istemiyorum benimde icimde hamileymisim gibi bi his var diğer gebeliğimdeki gibi oldu hersey ama hüsrana uğramamak icin bi on gün bile beklemeyi düsünüyorum gecikirsem cünkü simdi kürtaj olduktan sonra bir kere adet oldum ya belki düzensiz olur gerci düzensiz olmasın diye ilac kullanıyorum bakalım artık hayırlısı güzel bi haber alırsam yazarım almazsamda yazarım 😅
Rabia Bernaderen hayirlisi insallah canim bende yarin hastaneye gidecem bakalim gecikmem var cunku 10 gun olacak kan testi yapmistim 4. Gunde 3,9 cikmisti hala adet olmadim bilmiyorum neden oluyor
Bernaderen Kuzum demekki erken yapmıssın yeni yükselmeye baslamıs yükselmistir artık bencede yaptır test ama bence hamilesin sen basında olduğu icin öyle cıkmıs gebelik olmasa sonuc 0 larda bisey cıkıyo 0,100 gibi
Bernaderen Angel öyle tabide belki baslangıcıdır daha git gide yükselir 0 lı bisey cıkmamıs 4 e yakın cıkmıs ya bi kac gün gecsin ondan sonra yaptırınca daha yüksek cıkar