Heaven1708 İlk evlendiğimiz zaman eşimle çatıya bişi aramaya çıkmıştık. kullanılmayan bi kanepe vardı orda bi elektriklenme oldu yapıştık hallettik. Bu arada oturduğum bina aile apartmanı. Yakalanma korkusuyla daha bi zevkli gelmişti🙈🙈
deleted_4033 CesurCivCiv Bir tane kızım var sekiz aylık eşim şuanda yanımda yok ama olduğunda kızım 11 gibi uyur biz iki üçe kadar 🤭🤭 veya gündüz anneme bırakırım o sırada yaparız . Kaç çocuk olursa olsun cinselliğe önem veririm kendimize vakit ayırırız 😊
CesurCivCiv deleted_4033 yaa bende öyle ama duş meselesi ürkütücü biz bide gurbetteyiz kimse de yok benim fıstıkta 8 aylık uyusun diye bazen kırk takla atıyorum duşta yapmayalı çok oldu 😱😱
propofol deleted_4033 valla aralıksız uyuyan bebe şans. Bırakacak yer olması da şans:) 7aylık kızım var ne zaman uyanacağı belli olmaz asla:) 30dk da bir bazen 2saat uyur 😂 ahh herkes önem vermek ister yoksa😂
Asya77 Boncugunannesi biz esimle kqynanamlara gidiyorduk donuste birazda karanlikti hava yol kenarinda orman vardi oraya cektik arabayi orda yapmistik cok guzeldi🤫
deleted_4033 propofol benim bebe gündüz çok nadir beş on dakka uyur o yüzden gece uyanmıyor . Akşama kadar pertim çıkıyor gecede sex derken geçiyor öyle zaman ama şuanda eşim yanımda yok Doğu görevinde geldikçe yapıyoruz bişeyler 😅😅😅
propofol deleted_4033 yaa ne ilginç gunduz uyumayıp gece uyuması. Normalde aşırı yorulan, az uyuyan bebekler gece daha sık uyanır derler bir de. Gerçekten şanslısınız maşallah 😍😁
deleted_4033 Eda41 Banyoda sexten konuşuyorduk da canım başka da çok farklı bişey yok iste arabada evde banyoda bi iki kere ormanda vs öyle
deleted_4033 propofol bilmiyorum walla sanş mı aşırı hareketli ve mızmız bir bebek çok yoruluyor sanırım 🙂
Bayanelmas seksirella sizler kafayimi yediniz yuh ne arabasi Allah askina birde normal yazmissiniz bunlario
Bayanelmas senOlsanBari adet dongumu takip ediyim diye girdim. Ama resmen soka uğradim ksc yasinda insanlar burda neler konusuyor saskinlikla okuyorum. Eviniz yokmu kardesim ne arabasi kocanizdami hic arlanma yok karım dedigi kisiyi arabada tovbe yarabbim normalmis gibi yaziyorsunuz birde
senOlsanBari Bayanelmas sizde diyorsunuz iste karı kocayız istediğimiz yerde yaparız siz evden çıkmayın