Arkadaslar adetim 3 gun gecikti ve hala hicbir belirti yok / bugun idrar testi yaptim negatif cikti sizce erkenmi yapmisim ?

Elsev canım 2 3 gün gecikmeler normal sayılıyo bir haftadan sonra genelde gebeliğe yoruluyo ve ya gec döllenme vardır ondan cıkmaz biraz daha bekle bence

Benim bazen bes gün gecikirdi sonra gelirdi bazen üc gün cok oldu öyle ama ilk hamileliğimi adetin ücüncü günü test yapıp öğrenmistim daha iki gün gecmisti

Bernaderen anladim canim ama normalde adet olacagini hissedersin agrilar goguste siskinlik olur suan hicbir belirtide yok bakalim hayirlisi :)

Elsev ben bu ay cok ümitliydim ama maalesef adet oldum hemde birden hic belirti görmedim bi sızlama gibi bisey oldu karnımda sonra bi ıslaklık tuhaf oldu cidden 🤔

Bernaderen 10 gun geciksin dediler o yuzden bekliyorum 6 gun gecikti 3-4 gun sonra tekrarlayacagim ins olmazsam :) insallah hayirli haberler olur 🐣

Elsev oo gidişat iyi duruyo ümit vermiyim ama bence hamile olabilirsin canım gec döllenme olmus olabilir anca gecer o yüzden idrarına kanına Bekle biraz daha sonra hamile değilsende doktora gidersin zaten neden böyle oldu diye