İlişki sırasında erkek arkadaşım hiç ses çıkartmıyor. Sessiz sedasız bir ilişki yaşıyoruz sadece benim sesim çıkıyor. Bu durum için ne yapabilirim? Ses çıkartmasını istediğimi söylüyorum ama yinede yapmıyor, boşaldığından bile haberim olmuyo sorup öğreniyorum 😀
Sizcede sorun değil mi?
prenses_o_ belki tarzı budur
prenses_o_ ölü gibi olduğunu komik bi dille belirtebilirsin bu kadarıda sıkıcı olur 😁
- Düzenlendi
prenses_o_ hacı bu ne yaa de bi ses soluk bi titreşim bi yaşam belirtisi ver ki sormak zorunda kalmayım de 😂 hiç olmazsa göz kırp ben anlarım boşaldıgını de 😂
prenses_o_ aha benim koca 🤣🤣
prenses_o_ heralde bi benim koca nasırına basılmış gibi böğürüyor 🤣🤣
prenses_o_ bir çözüm bulursan haber ver. Benimki benim ses çıkarmamı da istemiyor. Konsantresi bozuluyor heralde
Nietzsche ya böğürmek değilde nefesinde ki değişiklik güzel oluyor hafif inlemeyle🙊🙊
prenses_o_ nefesini hissetmek istiyorum diyebilirsin yada zevk aldığını duymak istiyorum diyebilirsin bunun sana daha fazla zevk verdiğini söylersen belki biraz bari sesli nefes alır
CesurCivCiv evet minimal yapsın hssedeyim yeter 🤭
Nietzsche 🤣🤣 benim acayip hoşuma gidiyor bide bebe uyanmasın diye bu az bağırmasaymış düşün yukarda uyuyan oğlum bi kaç kere sesine kalktı 🙄
CesurCivCiv valla bana haz alıyomuş çok zevkli oluyomuş hissi veriyor eşim ses çıkarınca bende raydan çıkıyorum tabi 🤣🤣
Cemrerana o raylar çıkıyor hep 🤣 bende o zevk aldıkça daha coşuyorum yeni onun mutlu olduğunu bilmek beni mutlu ediyor
CesurCivCiv ay tabiki canım eşin mutluysa sende coşuyosun