Laram68 Bu nasıl tembellikdir pasaklılıkdır.🙄Hemde bu korona devrinde.Adam akıllıca konuş eşinle çoçukmu bu ya hiç çoçuklar bile bunu yapmaz.Ailesiyle konuşursan belki düzelir😐

Laram68 atma diyince siz niye atmıyorsunuz anlamış değilim demek eşinizden kalır yanınız yok🤔

Laram68 Öyle şeymi olur karı diyil kulmu alıyo.Ne acayip insanlar var Allah yardımcın olsun

Laram68 hadi öyle yetişmiş erkek bişey yapmaz karı yapar diye arkasında ki kakayı da mı karışı temizleyecek anasının evinde anası mı temizliyormuş gerçekten Allah yardımcınız olsun bu işi bi şekilde çözmelisiniz bi de bebeğiniz varmış yazık enfeksiyon bile kapar çocuk öyle kirli yerde

Laram68 ay onunla ömür mü geçer ya böylelerini okuyunca kocama şükrediyorum valla bende her gün evimi siler süpürürüm iki bebeğine rağmen yine de bi dağınıklık görse kızar kocam pis eşş yerine iğrenç eş yazsaydınız keşke

Laram68 canım hadi o atmıyorda sen niye atmıyorsun çöpleri neyinden korkuyorsun niye dışarı çıkmana izin vermiyor anlamış değilim ben her akşam kapının önüne koyarım çöpleri eşim mecbur atmak zorunda kalır sende öyle yap bence bundan sonra

Laram68 ay ıgrenc o kurt kısmı bni bnden aldı kıskanç mi dıycem de temızlık ımandan gelır ya bu ne boyle evı kurt basar evde bebe var bıde

Laram68 ıyyyyy tiksindim bu anlattiginiz eş değil baba olsa çekmem açık açık söyler konusurum yüzüne vururum pislik bu midem bulandı

Laram68 ıyy bu kadarınıda ilk defa duydum, anlamadığım size niye attırmıyor çöpleri, ve siz onu niye dinliyorsunuz kurtlanana kadar, alın atın alla alla. Ki bu kadar pislik bence boşanma sebebi

Laram68 iyi dayanıyorsun vallah ben olsam yapamazdım kesinlikle 🙄