Ne temizligi var ne biseyi evimin copunu bile atmiyo banada attirmiyo disari cktigini gormuyum diyo 2 aylik evin copu balkondaydi balkonum hep kurtlanmis kurttan gorukmuyo topak topak kurt simdide almis cop posetini gelmis temizle balkonu copleri topla atayim diyo ben o kurtlari nasil toplayim bide 4 aylik bebegim var cok huysuz zaten adam tuvalette kakasini bile oylece birakiyo sifona ben basiyorum sümüklerini oraya buraya sürüyo yemin ederim yoruldum bisey diyince zoruna gidiyo bosanmak istiyorum artik
Pis eş
Laram68 Hadi çöpünü felan sen at diyecem de şifonu çekmemek nedir senin bunların içinde taktığın şey onun canı sıkılıyor olması mı ?😕 ne düşünürse düşünsün o sifonu çekmeden tuvaletten çıkarsa ağzına geleni say ben olsam kafasını sokarım o tuvalete 😠
Laram68 yok artık şakamı bu😳 👀
Laram68 sen ciddi misin ya nasıl öyle biriyle yatıyorsun hatta yaşıyorsun 🤯
Allah akıl fikir versin eşine canım. Ben o evde kalsam psikolojim bozulur valla kesinlikle boşanmalısın bir ömür gecmez o adamla✋
Laram68 ayyy inanmıyorummm ya 😬 midem kalktı güzelim sen bu adama nasıl tahammül ediyosun ben sabah kalkarım yatana kadar temizlik yaparım iki katlı koca evi bi gram toz olsa bi yerde eşimle tartışırız hemen oda çok dikkat eder aldığını yerine koyar aksini asla düşünemiyorum Allah sabır versin sen evi bi insanla değilde çok üzgünüm bi hayvanla paylaşıyosun sanırım konuş hemen kendisyle düzelmezse ciddi kararlar alacağını söyle
Şaka mı bu 😳 şakaysa komik değil gerçekse hiç de hoşş değil 🤢 katlanamazdım valla
Laram68 şaka mısınız yani ciddi misiniz inanmadığımdan değil. İnanamadığımdan hani tekrar tekrar okudum bunun mutlaka bir çözümü olmalı arkasında bok bırakmak ne demek yahu
Laram68 2 aylık mı m? Bir gün atmasam çöp kovası dolu olsa balkon sanki çok yığını gbi gelir bana
Laram68 ayrıca böyle bi insanın yanında bile yatmak istemem ben🤮benim eşim çöp atmaz ben atarım günlük ama evde her işime yardim eder sağ olsun temizlik yemek ıyyy vallaha nasıl biriymiş
Laram68 umarım şakadır midem kalktı🤮🤮🤮Böyle biriyle ömür geçmez allah yardımcın olsun bacım🤗
O evden arkana bakmadan kaç ve git ayrıl götünün bokunu da yıkamıyordur o iğrenç 🤮
CesurCivCiv ben tekrar okuyamadım midem almadı
Malesef saka deil o kurtlari ben nasil toplucam Derya1995 Heaven1708 07_antalya CesurCivCiv urCivCiv#117421 Derya1995 Nefedukaa Bal-_- @KirmiziOjeli