Naberbenz ay sorma ben atmasam sanki balkon kokuyor gbi geliyir her gün evimi silerim eşim bıktı artık benden🤣ya kendi de memnun dediginiz gbi yoksa neden böyle bi şüphe ile eşim indirmiyo desin
Pis eş
Naberbenz bak ister inan ister inanma cop cok yakin deil bebegim var kime birakip cikayim koronadan dolayi kapici gelmiyo esim cok usengec dedigimi birakmadim yemin ederim tek sorunum bunlar olsa keske aramiz ailesi yuzunden de cok kotu sanki hıncini aliyo gibi eline veriyorim geri elime veriyo atamam ise gidiyorim yolumu degistiremem diye bagiriyo komsumun esine attirdim birkac poset cop cop poseti yaptim kocaman bagladim agzini koydum balkona kapinin onune koymak yasak bizim binada cop poseti bitti carsiya gidip almaya eriniyo gidince almadan geliyo unuttim diyo komsumdan bile istedim cop poseti millettende bir yere kadar yani benimde sinirlerim bozuldu
Laram68 bu adamları nasıl çekiyosunuz ya hapis hayayı resmen kocanız size güvenmiyor bile
Laram68 boşan o zaman kocan normal değil
Laram68 siz nerde yaşıyosunuz ki poşet alamaya çarşıya gidiyosunuz çöp eve uzak
Laram68 canım çöp em fazla ne kadar uzak olabilir ki anlamadım bi sonraki sokakta mı her adım başı çöp var yakın olmayıp ne kadar olabilir ki nerde yaşıyorsunuz ki dağ başında falan mı
Nietzsche hahah oda dogru en en hafifi copler okadar kurtlanacak kadar kalirmi sanki fizanda yasiyo bende kizima tek bakiyorum esim yok yanimda ama bir sekilde o uyuyunca kosa kosa gidip atiyorum hic olmadi alirim kizimi kucagima cikar atarim yani kurtlanacak kadar bekletmekte eli ayagi yok sanki 🤦♀️🤮Allahim tuvaleti temizlemekten bile acizmis boyle insanmi olur birak adami insann ogg 🤮🤮🤮🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nietzsche kuzum uzak olsada ne kadar olcak 5 dakikalik mesafedir en fazla her sokakta kiyida kosede cop konteynerlari var ben daha hic olmadigini gormedim su yasima kadar yani al yanina 2 kurus para cop poseti nekadarcik cek al bebegini kucagina hem hava al hem copunu at hem posetini al don yani bukadarda adam elli olunmaz almiyormu gider ben alir aldigim posetide adamligina tukureyim der suratina firlatirdim sonrada o adami bosardim yani bukadar adamerkil olunmaz o copleri biriktirmek yerine tek poset olunca cik at biriktirirse tabi cikip atamaz valla herseye alisiyorsun bi zaman sonra ben kac senedir yalniz yasadigimdan belkide basimin caresine herzaman bakmisimdir ev konusunda olsun diger konularda olsun kimseye ihtiyacim yok ama adam evdeyken copu bile atamiyorsada o adamdan hayir gelmez bana gore cok tuhaf 🤦♀️🤮benim esim der askm copleri hazirla disari cikacam atayim diye 🤮🤦♀️
07_antalya dag basi gibi bir yer koy gibi bi ilcedeyiz ilcenin cikisinda oturuyoruz cok sapa bi yerde 3 4 tanede coban kopegi var korkuyorum co yuruyerek 10 dakka surer
Laram68 vallah 2 aylık çöpte neyse ya edin de sizd3 kurtlanmayın bacım ben balkonumu günlük yıkarım bi toz olsa bebeklerim çıkıyor sonuçta bir sizin ki kurtlu
07_antalya dun yikattirdim balkonu yalandan cinnet gecirdim atti hepsini ama tek tük kurt var hala camasir suyu doktum fircaladim