Esim ayda bir olursa olur olmazsada olmaz modunda ben zaten hic zevk alan bosalan biri olmadim iğrenç bi cinselligimiz var nasil asicaz ya anlatiyorlar özeniyorum şöyle kadin olamadim diye 😭 cikolatalar kahveelr mi alsam azdirici ne alsam ne onerirsinuz kizlar 6 aylik kizim var kocamda isteksiz bir adam ayyy deliricem
Eşim çok isteksiz 🤦🏼♀️
🌼🌼
Olivetti yani ben de isteksizim belki benim isteğim olsaa yaklassam falan oda gelir mi diyorum bebegimiz var 6 aylik artik dahada uzağız yani o gene samimi olmaya çalışıyor ama cinsellik olmayinca ben hiç yakin hissedemiyorum kendimi ev arkadaşı gibiyiz 🥴 gelmez oyle yerlere hic sanmıyorum kabul etmiyor çünkü gayet iyiyim cok saglamim cart curt hee diyorum yaa kendine oylesin 🤔
Aylizak e o zaman siz bir adım atın . En azından elimden geleni yaptım dersiniz . İnternette bir araştırsanız. 48 hours diye bir kahve var ama isteğinizi 100 de 100 artırır mı bilmiyorum. Daha etkili bişey lazım . Kendi kendinizi gaza getirin eşimi istiyorum diye . Veya erotik bir kaç film falan izleyin
Aylizak kendim de isteksizim diyorsun . Sen biraz renk katmaya çalış ilişkinize . Dar taytlar jartiyer mini etek giy bakım yap bi kendine hangi erkek karşılık vermez ki 😌