İlişki sırasında hep erkek arkadaşımın hareketli olduğu pozisyonlar deniyoruz bundan şikayetçi değil fakat bu seferde ben sadece yatıyomuş hiçbişey yapmıyomuş gibi hissediyorum :( ne gibi bir çözüm bulabilirim?
Pozisyon?
prenses_o_ ipleri eline al üzerindeyken sarıl al altına üzerine sen çık hoşuna da gidecek
prenses_o_ sen harekete geçeceksin başka ne olabilir sence???
prenses_o_ soru mu bu domalabilirsin, üstüne çıkabilirsin sen yönet yani
prenses_o_ erkek arkadaşın .. neyse birşey demiyeceğim
Cemrerana hahahha nedeen
prenses_o_ benim haddim değil ama evlenmeden de olması bana karşı sizin fikriniz saygı duyarım umarım pişman olmazsın
Cemrerana para olsa yarın evlenicez valla dua et🙏🏻☹️
prenses_o_ inşallah canım allah gönlünüze göre versin
Delibal teşekkür ederim🙏🏻
prenses_o_ inşallah güveniyosan rabbim tamamına erdirsin 🙏
Cemrerana amin🙏🏻
prenses_o_ Erkekler kadının üstte hakim olmasını sever üzerine kıcağındayken üstünde zıplayın mahfolur :)
prenses_o_ Zina çok Büyük bir Günahtir Rabbim sizi Affetsin, beni yanlış anlamanızı istmem sizin hayatiniz karişamam, ama gerçekten çok büyük bir Günah. Lütfen Zina Yapmanın günahi ile ilgili Araştirma yapin. Zina ettiğiniz kişi de sizde Yüce Allah’a İşlediğiniz Günahlar yüzünden Samimiyetle Tevbe edin, Şüphesiz Yüce Allah çok Merhamet eden çok Bağişlayandir. Eyer birini gerçekten seviyorsan, Onu Ateşe Atmazsin, ben bilgili biri değilim fakat bir Müslüman olarak diğer Müslüman Kardeşimi uyarmak benim bir Görevim.. Lütfen Kardeşim bu Dediklerimi ciddiye al Çünkü Zina’nin Azabi çok büyüktür. Araştir fakat Unutma ne günah İşlemiş olursan ol Yüce Allah’in Merhamet Senin işlediğin Günahtan Daha Büyüktür.. eyer gerçekten Seviyorsaniz Birbirnizi Ateşe Atmazsiniz, İnşAllah Samimi bir Şekilde göz yaşlari ile yüce Allah’a Tevbe edin Bağişlanma Dileyin, ve İnşAllah Dini Nikahinizi Kiyin ve Resmî Nikahinizi