CesurCivCiv Kızlarr nasıl korunuyorsunuz biz önceden geri çekilme ile korunuyorduk şimdi baby oldu prezervatif ile ama eşim sonuna doğru takıyor tam bir koruma olduğunu düşünmüyorum. Hem ten temas olsun hemde korunayım diyorum.
bisadekahve CesurCivCiv spiral en mantıklısı bende senin gibi düşünüyorum ama eşim bir türlü spiral e tamam demiyor aynı sizin gibi prezervatif kullanıyoruz ama o beni mutlu etmiyor normalde eşim hiç sevmezdi kullanmayı spiral olmasın da ben korunurum diyor 🥴 bu bebeğim için baya bi uğraştık ettik diye korkuyor sen doğum yaptın tüm hormonların düzene girdi hiç bozmayalım diyor
propofol CesurCivCiv sonuna doğru takmanın geri çekilmekten farkı yoktur. Spiral taktırabilirsiniz. İğne veya hap kullanabilirsiniz.
Nefedukaa CesurCivCiv 40 ım çıkar çıkma taktırdım spirali 3 sene olacak inşallah cok rahatım doktorun dediklerine dikkat edersen düzenli kontrollere gidersen bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Annesi-bebesi bisadekahve benimde uzun süre uğraşlarla kızım oldu 3 sene kadar hamile kalamadım spiral taktırdım 2 yıldır spiralliyim çok rahatım tavsiye ederim 🥰
CesurCivCiv bisadekahve bizde 1 sene 7 ay bekledik kuzumuzu şimdi çok küçük ne olur ne olmaz olursa başım üstüne tabii ki ama önce olmayanlara nasip etsin rabiim bende söyledim eşim sıcak bakmıyor 😢
sirinhatun Annesi-bebesi peki ekstra koruma yapıyor musunuz ? Ben yapmıyorum adetim yeni bitti mide bulantılarım var, adet olduğum için süphelenmiyorum ama
bisadekahve Annesi-bebesi rahatlığını biliyorum ama gel gör ki eşim anlamıyor 😣 ben 25 o 28 yaşında bir daha ilk bebeğimiz hayata çok geç kaldım zaten bide o ikinc bebeği etkilerse daha da geç kalmak istemiyorum diyor 🤷🏻♀️
DenizAyse123 Annesi-bebesi canm bir şey sorucakdim da bende spiral taktirdim 3 hafta oluyor başka bir şey kullanıyor musun prezervatif falan bide afedersin çok özür dileyerek soruyorum spiral liyken içeri bosalma oluyor mu
bisadekahve Poncigimm demek ki bu erkeklerde böyle beklenerek olan bebeklerden sonraya rıske atmak istemiyorlar
Mickeymom propofol ığne vurulunca erkek yine prezrtf yada çekilme gibi seyler yapmaya devam etmelimi yoksa o iğne korurmu ben sprial taktiramam dr doğum baslamismi yok doğum şekli için musaitmi diye bakarken dokunurken kasan biriyim onu hiç yapamam ondan sormak istedim
CesurCivCiv Naberbenz geri çekilme bir yöntem değil diyorlar yani gelen zevk suyundan bile hamile kalındığını söylüyorlar
bisadekahve CesurCivCiv muhtemelen aynı sebepten dolayı sıcak bakmıyordur ilki çok bekledik bir daha düşünsek ne kadar daha bekleyecez diye oysa ki eşime anlattım Doğumdan sonra hamile kalma ihtimali daha yüksek diye de çok tedirgin bebeğim 2 ay 10 günlük aynı senim gibi gelirse rabbimin Hikmet’i ama şu an zamanı değil 💁🏻♀️
ketenprenses Mickeymom yani canım işi şansa bırakmamak lazım bende iğneyle korundum 1 sene ama geri çekilme yapıyorduk spiral taktırdım ama yine geri çekilme yapicazz🥳🥳🥳
CesurCivCiv bisadekahve evet evet bebekler çok küçük rabbim elbet yardım eder ama zor olur ne diyelim rabbim önce arayanlara isteyenlere nasip olsun