Banada çok şık bir kazak ve çiçek göndermiş uzaktayız şuan birbirimizden

igze0101 ekmek yeterli mi🤣🤣benim adam biz s3vgili miyiz diyo ya ben çiçek hediye istemem bi dürüm kafi bana😂

Eşim bana çerez almış şuan yiyorum akşama planları var heralde bana enerji yüklemesi yaptırıyor 😂😂😂🤪

igze0101 ben dün aldım hediyemi telefon istemiştim bi aydır söylemiyordum kıydı sonunda paraya 🤣 bende ona saat aldım oğlumada zincir aldım biraz büyüsün takar oda benim küçük sevgilim 😍

igze0101 bana almıcam dedi sıkışığım alamam kusura bakma dedi bende gerek yok alma zaten dedim ama dün kolye almış bana isimli onu verdi😍

igze0101 trendyoldan bir tane ic camasiri, cicek sepetinden cok kisa sexs bir elbise almis ama resmen benim icin degil kendisi icin almis sadece gece giyebilecegim turden seyler ama olsun dusunmus genede uzaktada olsa sagolsun ❤️

İstediğim mont ve gömlek vardı onları aldı canim kocam 😍

igze0101 benim ki günler önce aldı,tam gününde vermeyi sevmez🤣kar taneli kolye küpe bileklik ve saat almış guzel bi de not🤗🥰

igze0101 cicek sepetinden aile resimlerimizin oldugu duvar saati aldı, birde bileklik almış 😍😊 ama ben hicbir sey 😂

alyakusum01 hahaa e bi zahmet isteme :) ilk defa avcumu yaladim ben bu sevgililer gununde gecen sene akilli saat almisti iphone bu sana nanay

Peride bu tartışmayı sabitledi.

igze0101 gül buket yaptırmıs dün süpriz yapmıstı , birde adidas esortman takımı almış ❤️

Eşimden uzağım sevgililer günü mesajı gönderdi hediyemde evdeymiş 🥳🥳