Cemrerana igze0101 ben dün aldım hediyemi telefon istemiştim bi aydır söylemiyordum kıydı sonunda paraya 🤣 bende ona saat aldım oğlumada zincir aldım biraz büyüsün takar oda benim küçük sevgilim 😍
delibirhatun igze0101 bana almıcam dedi sıkışığım alamam kusura bakma dedi bende gerek yok alma zaten dedim ama dün kolye almış bana isimli onu verdi😍
LiTeraRy igze0101 trendyoldan bir tane ic camasiri, cicek sepetinden cok kisa sexs bir elbise almis ama resmen benim icin degil kendisi icin almis sadece gece giyebilecegim turden seyler ama olsun dusunmus genede uzaktada olsa sagolsun ❤️
Deleted4 igze0101 benim ki günler önce aldı,tam gününde vermeyi sevmez🤣kar taneli kolye küpe bileklik ve saat almış guzel bi de not🤗🥰
Sedaa igze0101 cicek sepetinden aile resimlerimizin oldugu duvar saati aldı, birde bileklik almış 😍😊 ama ben hicbir sey 😂
sporcuanne26 alyakusum01 hahaa e bi zahmet isteme :) ilk defa avcumu yaladim ben bu sevgililer gununde gecen sene akilli saat almisti iphone bu sana nanay
ZRaporu Beğendiğim bir hoodie vardı onu aldım kendime 😍 siparişi verirken yanımdaydı al benden hediye olsun dedi 🥰