ZRaporu Beğendiğim bir hoodie vardı onu aldım kendime 😍 siparişi verirken yanımdaydı al benden hediye olsun dedi 🥰
guzide07 uzun zamandir begendigim kendi maaşi ile ayni fiyatta es deger bir ayakkabi sadece 1 ay essekler gibi calisip sirf beni mutlu etmek icin o ayakkabiyi almasi cok agladim bugun 😪
Eda41 Benimki bana alacagı hediye karşılıgındaki parayla gitmiş sokaktaki evsiz 4 çocuga bot ve mont almış giydirmiş 🙏bu davranışı bana en büyük ve en güzel hediye oldu
Esmerimmm Kendi hediyemi kendim aldım ama eşimin kartından😂Trendyoldan iki takım pijama aldım nede olsa evdeyiz evin içinde şık giyineyim bari bide kendi bir demet çiçek almıştı☺️
Susli Uzun zamandır istediğim sac sekillendiricileri vardı fiyatı ucuk diye cok sey etmedm onu almıs birde cicek🥰
Rouge Kocaman bir kutuya sevdigim cikolataları doldurmuştu,çiçek ve ayıcık 🧸 çocukluğumdan beri bayılırım ayılara kaç yasıma gelirsem geliyim böyle olucak galiba😂
Alya34 igze0101 Ben eşime parfüm seti aldım yarin elimde olck o ise bana bisey almadı bana göre sacma zaten sevginin günü 1 gün değil dışardan yemek söylemiş saolsun Parfüm setinide ihtiyacı var diye aldım sevgililer günü icin degil yani ((;