ayse07 bebek olunca bende hergun altan mesaj veriyorum kocama 🤗

Kalpli balon, parfüm, çiçek, kar küresi 2 tane 🥰🥰🥰

uzun zamandir begendigim kendi maaşi ile ayni fiyatta es deger bir ayakkabi sadece 1 ay essekler gibi calisip sirf beni mutlu etmek icin o ayakkabiyi almasi cok agladim bugun 😪

Benimki bana alacagı hediye karşılıgındaki parayla gitmiş sokaktaki evsiz 4 çocuga bot ve mont almış giydirmiş 🙏bu davranışı bana en büyük ve en güzel hediye oldu

Kendi hediyemi kendim aldım ama eşimin kartından😂Trendyoldan iki takım pijama aldım nede olsa evdeyiz evin içinde şık giyineyim bari bide kendi bir demet çiçek almıştı☺️

Uzun zamandır istediğim sac sekillendiricileri vardı fiyatı ucuk diye cok sey etmedm onu almıs birde cicek🥰

Kocaman bir kutuya sevdigim cikolataları doldurmuştu,çiçek ve ayıcık 🧸 çocukluğumdan beri bayılırım ayılara kaç yasıma gelirsem geliyim böyle olucak galiba😂

igze0101 Ben eşime parfüm seti aldım yarin elimde olck o ise bana bisey almadı bana göre sacma zaten sevginin günü 1 gün değil dışardan yemek söylemiş saolsun Parfüm setinide ihtiyacı var diye aldım sevgililer günü icin degil yani ((;

igze0101 sırf aldım demek için garip bi şey almış. Çiçek desem değil, ağaç desem değil, süs desem değil 🤣🤣

Cimlemizden razı olsun🙏

Sabah kahvaltiya ekmek almaya gönderdim 1 tane dedim 2 tane almış sayılır mı?🤣😄🤭

Çiçeeeekk 😂 hiç beklemiyodum. Eşim geldi zannettim geceliklerle kapıyı bi açtım çiçekçi rezil olduğuma mı üzülüyüm çiçek aldığıma mı seviniyim bilemedim

Socutelady 🤭

igze0101 Eşim pastacı kalpli simit yapmış şeker hamurundan ayıcıklı kalpli pasta yapmış ve en büyük zaafım olan parfüm almış 😄😍

Benimkisi para verdi ne istiyosan al diye. Biz kaldığımız ülkede karantin var her yer kapalı malum ))