Eşleriniz ne aldı?
Kalpli balon, parfüm, çiçek, kar küresi 2 tane 🥰🥰🥰
uzun zamandir begendigim kendi maaşi ile ayni fiyatta es deger bir ayakkabi sadece 1 ay essekler gibi calisip sirf beni mutlu etmek icin o ayakkabiyi almasi cok agladim bugun 😪
Benimki bana alacagı hediye karşılıgındaki parayla gitmiş sokaktaki evsiz 4 çocuga bot ve mont almış giydirmiş 🙏bu davranışı bana en büyük ve en güzel hediye oldu
guzide07 ayakkabının fiyatını merak ettim ne yalam söyliyim 😂
Kendi hediyemi kendim aldım ama eşimin kartından😂Trendyoldan iki takım pijama aldım nede olsa evdeyiz evin içinde şık giyineyim bari bide kendi bir demet çiçek almıştı☺️
Uzun zamandır istediğim sac sekillendiricileri vardı fiyatı ucuk diye cok sey etmedm onu almıs birde cicek🥰
Kocaman bir kutuya sevdigim cikolataları doldurmuştu,çiçek ve ayıcık 🧸 çocukluğumdan beri bayılırım ayılara kaç yasıma gelirsem geliyim böyle olucak galiba😂
igze0101 heryer kapalı diye hediye almadı 200 tl para verdi😬
igze0101 sırf aldım demek için garip bi şey almış. Çiçek desem değil, ağaç desem değil, süs desem değil 🤣🤣
Cimlemizden razı olsun🙏
Sabah kahvaltiya ekmek almaya gönderdim 1 tane dedim 2 tane almış sayılır mı?🤣😄🤭
igze0101 mor orkide 😂
Hiçbirşey.
Çiçeeeekk 😂 hiç beklemiyodum. Eşim geldi zannettim geceliklerle kapıyı bi açtım çiçekçi rezil olduğuma mı üzülüyüm çiçek aldığıma mı seviniyim bilemedim
igze0101 kahvaltı hazırladı sabah cocuga baktı bende uyudum sağolsun yeter uyku en büyük hediye 😁
igze0101 Eşim pastacı kalpli simit yapmış şeker hamurundan ayıcıklı kalpli pasta yapmış ve en büyük zaafım olan parfüm almış 😄😍
Benimkisi para verdi ne istiyosan al diye. Biz kaldığımız ülkede karantin var her yer kapalı malum ))