igze0101 sırf aldım demek için garip bi şey almış. Çiçek desem değil, ağaç desem değil, süs desem değil 🤣🤣

Cimlemizden razı olsun🙏

Sabah kahvaltiya ekmek almaya gönderdim 1 tane dedim 2 tane almış sayılır mı?🤣😄🤭

Çiçeeeekk 😂 hiç beklemiyodum. Eşim geldi zannettim geceliklerle kapıyı bi açtım çiçekçi rezil olduğuma mı üzülüyüm çiçek aldığıma mı seviniyim bilemedim

Socutelady 🤭

igze0101 Eşim pastacı kalpli simit yapmış şeker hamurundan ayıcıklı kalpli pasta yapmış ve en büyük zaafım olan parfüm almış 😄😍

Benimkisi para verdi ne istiyosan al diye. Biz kaldığımız ülkede karantin var her yer kapalı malum ))

Benim için önemli olan bir gün değil sürekli yapması. Sadece hediye değil temizlik, çamaşır, bulaşık, yemek, bebek bakımı gibi şeyleri yapması. Hediyeyi herhangi bir gün beklemeden ansızın yapması😍 bize hergun sevgililer günü 🥰 bu tarz günleri kutlmaiyoruz ☺️

igze0101 canım kocam bana iPhone 12max pro almış bitanem bide parfüm duş jeli almış

igze0101 bana çok istediğim Dyson saç şekillendirici set hediye geldi 🥰 bende ona kol saati ve güneş gözlüğü aldım

igze0101 gül ve peluş ayıcık beklemiyordum ama çok mutlu oldum.😍🥰

Çok istediğim kolye vardı ismim ve soyismim baş harflerinden oluşan onu yaptırmış eşim cok sevindim ☺️Bende ona gs store kendısı fanatık kolay oluyo benım için 🙄🙄😬