Burda boyle posta pek rastlamiyorum ama burayada yazayim dedim Kafam oyle karisikki yaziyorum ama hicbisey kafamda net deil 21 yasidnayim esimle kacarak evlendik bana o kadar duskun olan seven adam o kadar deistiki 1 yillik evliyiz 3 bucuk aylik kizim var annesi herseye karisiyo esim o kadar yuz veriyoki evimde yaktigim isiga karisiyo memlekete gidiyoruz esim beni aileme gotirmek istemiyor arsizlikla 1 gunlugune gidiyorim geliyorum annesi soylenmeye basliyo esime yalvariyorum annenin seni yonlendirmesine izin verme diyorum yok oyle bisey diyo ama kadin herseye karisiyo cocuga aldigimiz sapkaya bile oglum ne gerek vardi 1 tane al yeter sen beni dinle diye akil veriyor bunlar orneklerden bazilari tabiki lafa gelince esim ben seni cok seviyorim sana ölurum diyo bana gece elimi bile tutmadan uyumuyo elimi ayagimi opuyo ama neden boyle yapiyo aileme dusman beni gondermek istemiyo ailene gidersen bile cocugu goturemezsin annem bakar diyo dogumuma kaynanam ve annem geldi annem bana corba yapiyo diye anneme bulasmis evde bi corba bitmeden niye digerini yapiyosum diye kavgaya tutustu annemle annem de sanane sen neden herseye karisiyosun dedi ben erkek anasiyim karisirim ben oglumun taşşaklarini oksayarak buyuttum sen yatak odasina bile girme oglumla sana nikah dusuyo dedi ben 3 gunluk lohusa halimle cinnet gecirdim annesine bagirmiyim diye esim agzimi kapatti eliyle annem evden cikti gitti bunlarla basbasa kaldim bana 1 hafta ayni corbayi yedirdi o kadar yasanan seyden kafayi yeme derecesime geldim esim yanima geliyo seni uzgun gorunce ben olmek istiyorum diyo ama niye uzuldugumu bildigi halde bisey demiyo annesine kucuk gorumcem var evimdeki herseyimi mahvetti duvarlarima kadar tukenmez kalemle cizdirmisler lojmanda oturuyoruz esime laf gelmesin diye 1 haftalik ameliyatli halimle ben sildim her yeri benle yasit gorumcem var bebegime banyo yaptiriken kucuk gorumcem surekli kapiyo acip kapatip cocuga ruzgar yapiuodu bende kapiyi kitledim cocuk dusarda kaldi diye benle yasit olan gorumcem bana cahil salak diye soylendi esime soyledim ne var onda diyo beni dusurdukleri durumlari unutamiyorum amcamin esi kizimin fotografini paylasmis facebookda cok sevdigi icin kayinbabam esime mesaj atmis amcasinin esi kimki benim torunumu paylasiyor diye esim beni zorla aratti fotografi kaldirtti amcamin esine ben sinirlendim ne kadar seytansin sen dedim gidicem ben bosancam dedim hemen kaynanam atladi bosanana orosbu diyolar dedi bende dedimki sende bosanma karari almissin bi ara orosbu olmaktan mi korktunda vazgectin dedim evin icinde bana psikolojik baski yapmaya basladilar abimle annemle bile telefinda konusamaz hale geldim cunku kaynanam kapiyi dinliyodu surekli anliycaniz evimi bana zindan ettiler sonra ben sirf kadin deli oldugu icin bana bulasmasin diye arami iyi tutmaya calistim annemi kotulese bile evet haklisin dedim ama gercekten onlarin serrinden korktum sonra kaynanam oglum artik gidelim biz 40 gundur burdayiz dedi esim bana anneme sen mi bisey dedin gitmi dedin diyo o kadar seyi yasayan benim neymis ben mi git demisim annesine neyse bunlar gittiler ben esimle sirf huzurum icin hicbisey olmamis gibi davranmaya basladim sonra kaynanamla goruntulu konusuyor beni sormus kaynanam napiyo diye ben cevap vermemisim diye bana demedigini birakmadi daha yatakta uyurken ariyo somra pisman olup gelip beni opuyor gozleri doluyo seni cok seviyorum diyo esim bana olse para konusu acmazdi herseyi al ye ic diyen birisi ama gecen kaynanam.dogalgazi kacda yakiyosunuz diye sormustu esime ondan sonra bana laf atmaya basladi esim petek patlicak az daha yaksaydin dedi ve ertesi gun kizim oksurmeye basladi hasta olmus bak senin yuzunden hep dedim lojmandaki herkes en dusuk 45 de yakiyo dedim bizeneki millet gotunu s..ktirse sende mi yaptircaksin dedi ( bu arada bana kendisi surekli annemi ornek al diyo) bende dedimki annemi ornek al derken iyi ama annen gotunu ettirse bende mi ettircem dedim sen benim annemin babamin her dedigini yapmak zorundasin karilıgin annem gibi olcak o ne derse yapcan isine gelmiyosa siktirol git dedi bana bende sinirlendim sana Allah namaz kil diyo kiliyomusun annen kimki ben annenin her dedigini yapiyomusum dedim evlenirken bana 2 3 tane nevresim almisti onlari yuzume vuruyo annem bunlari aldiydi o yuzden dinlemek zorundasin diyo iki.misli geri aldilar zaten senden dedim elektrigine dogalgaslarina kadar sen yatiriyosun ona saysinlar dedim bana ana avrat saydirdi isime gelmiyo tamammi ben kizimida alip gitcem dedim Allaha buyuk konusmuyum da senide ailenide dilim dilim dograrim diyo neyse ertesi gun oldu geldi yanima ben sinirlendigim icin dedim herseyi ben seni cok seviyorum sana ölürüm diyo yine napmaya calisiyo anlamiyorum kafayi yemek uzereyim bende abime anlattim dedigi herseyi ben ona gostercem sizin bi sonunuz yok onun ipini nasil cekicem ben diyo bacimi ite kopege birakmam diyo Allah askina fikir verin halada az da olsa seviyorum ozur dileyince ama birsey daha yapsin gidicem gidersem yeni hayatim nasil olur diye kaygilarim var cocugumu nasil buyuturum diye hicbir umudum.kalmadi hayatta annem babam ayriydi benim babamla.yasiyodum babam bana eziyet ediyodu kufur ediyodu babamdan kactim doluya tutuldum hayatim hep boyle gidecek diye korkuyorum balkonum kurtlandi demistim iste tek sorunum balkonum olsa keske