Laram68 SelaminAleyküm Abla, gerçekten sizin için üzüldüm Rabbim Yardimciniz olsun Rabbim Size Eşinize İman Hidayet Huzurlu Mutlu Afiyete bir Ömür Nasip Etsin Amin. Abla sizi eşinizi tam tanimadiğim için net birşey söyleyemem, Abla Eşiniz için Yuvaniz Evlatlariniz için Dua Edin İnşAllah Yuvaniz Düzelir.. benim size Tavsiyem Eşinizle Uygun bir Zamanda Oturup birbirnize kötü söz söylemeden(lütfen Eşinizin Annesine kötü birşey demeyin çünkü sinirlenir tartişma çikabilir) Birbirnizi Kirmadan üzmeden İnşAllah bu olaylar çözülür.. Lütfen sözlerinizi iyi seçin. Bu konuşmadan Sonra lütfen onu uyarin size de yaşanilanlarin ağir geldiğini anlatin. Eyer sürekli ayni Tartişmalar çikarsa (1-2 Hafta kadar Ailenizin yaninda kalin güvenebileceğiniz insanlar ise) eyer sizden özür diliyorsa hemen değil fakat kabul edin eyer tekrar olursa bu sefer ayrilin.. İnşAllah Boşanmadan Kötü Şeyler olmadan bu Sorunlar Çözülür… gerçekten zor birşey Yüce Allah’a Dua edin abla İman Afiyet Huzur için.. şu an Korona yüzünden iş bulmak zorken daha zor oldu, lütfen kendinize iş arayin kendi ayaklariniz üzerinde durmaya çalişin sanirim şu an küçük Evladiniz var(Allah Bağişlasin Rabbim tüm Kötülüklerden Korusun Amin) evladiniz biraz büyüyünce İnşAllah kendinize bir iş bulursunuz. Fakat lütfen Elinizden Geldiğince Evlatlarinizi ihmal etmeyin.. yüce Allah sizlere İman Hidayet Sabir Versin size ve eşinize Rabbim Yardim Etsin Amin..❤️