Yaren56 muhabbet en uygunu olur sanırım ☺️
Diş fırçalamadan öpüşürmüsünüz
senOlsanBari 😂kafası karışacak kızın
senOlsanBari en iyisi sileyim ben bu postu 😂 nerden siliniyor öğretin bana yeniyim zaten çözmeye çalışıyorum uygulamayı
Yaren56 evlendigimizde ilk esimde oyleydi ben asla opusmed8m oyle sonra o demeye basladi bak dislerimi de fircaladim hazirim diye 2 yil olacak artik aliskanlik edindi.
Yaren56 asla zaten eşim benden daha titizdir her ilişki öncesi duş alırız diş fırçalama zaten ilişki olmasada rutinimiz yani bide sigara içiyoruz ikimizde fırçalamasak iğrenç olur sanırım
Limonlupopkek işte bende red ediyorum sürekli fırçalamadığı zaman kendi istediği zaman hemen fırçalıyor ama işine gelmezsse dönüp kıçını yatıyor erkek değilmi işte hep kendi zevkini düşünüyor
Yaren56 ahahah evet ya hele sigara içen eş olunca ağzı eli ayri kötü koku siniyor hic sevmem bende yok elini yıka yok dışını fırçala boyle ilişki mi yaşanır planlı hazır ol falanlı insanin icinden gelmio 😁
Deleted4 böyle de benim karışıyor knks😂
Yaren56 silinmez ki moderatörler silebilir anca bosverin ben takılıyorum öyle kafanıza göre ☺️
Yaren56 ay saçmalama be saçma gelmesi tabiki sonuna kadar haklısınnn asla öyle bi insana tahammülüm olamaz
Yaren56 ciddi konuş canım hatta fırçalamadan yanaşma alışkanlık olmuş onda