Kızlar merhaba eşim çok rahat karşısındakini asla düşünmüyor dişlerini asla fırçalamıyor neymiş üşeniyormuş diş fırçalamayı sevmiyormuş yatağa girince hemen öpüşmeye yelteniyor ama gelde sinirlenme bende dişlerini fırçalamadığı için red ediyorum çünkü midem bulanıyor koku oluyor ister istemez ben dedikten sonra fırçalıyor hep ben istiyorumki alışkanlık haline getirsin o yüzden sizden tavsiye bekliyorum nasıl bi şekilde tavır koysam sürekli fırçalar alışkanlık haline getirir bazen dememe rağmen inatla fırçalamıyor çocuk bile fırçalar dedikten sonra adamda gavur inadı var 😂
Diş fırçalamadan öpüşürmüsünüz
Yaren56 eger cok kokuyorsa tabiki hayır öpuşmem. Ama cok şükür eşimde bende buna cok dikkat ederiz. 😁 eşim sabah işe giderken ve aksam yatmadan önce mutlaka fırcalar. Bende önceden ne yersem hemen fırçalardim ama sonra cok fırcalamak zararli olunca günde 3 e düşürdüm 😂 diş macunu dayanmiyor bize 😂
Konu etiketleriyle içeriğin alakası olmadığı bir post daha eşinizin diş fırçalamaması +18 mi?
Yaren56 canım kolundan tut biraz oynaşarak banyoya götür dişlerinizi birlikte fırçalayın sonrasını siz orda halledersiniz daha iyi olur 😃
senOlsanBari ne diye değiştiriyim canım sen söyle 😂
Deleted4 bir taşla iki kuş hem dişlerini fırçalarlar hem o işi orada hallederler denemeye değer bence o zaman belki alışır hep fırçalamak ister 😃
Yaren56 bence dene canım belki öyle alışabilir 😃