Kızlar iyi akşamlar eşim ise gitti ama benimde içime bir sıkıntı bıraktı da gitti bira size anlatıyım belki rahatlatın dedim bizim 2 yaşın da oğlumuz var hem bana hem babasına çok düşkün birde pandemiden dolayı çocuk kimseyle horusemiyor bizden başka sürekli bizim üstümüzde eşim gece vardiyasinda bu hafta akşama kadar yattı aksam kalktı hemen telefondan bir maç açtı onu izliyordu oğlumda babasının kucağına çıktı biraz rahatsız etti onu çocuğa kızdı bağırdı bende ona bağırdım çocuk seni özlüyor senden ilgi istiyor maçı her zaman izlersin birak çocukla ilgilen dedim kapatmadı neyse ben aldım çocuğu oyuncaklarını falan gösterdim sakinlessin dedim biraz oynadı yine babasına gitmek istedi bende bak napiyin oyalanmiyor seni özlüyor dedim sonra aldı çocuğu biraz kucağına ise gitmek için kalkti giyindi sırt çantası vardı çocukta çantanın sapından tuttu sürükledi biraz o sırada da bana el salladı benimde hoşuma gitti güldüm bı baktım çocuğun elinden sert bir şekilde çantayı aldı napiyosun niye çocuğa sert davranıyorsun dedim o bu dilden anlıyor dedi bende kızdım o daha bebek dedim ne anlasın sonra döndü bana dedi ki bol varmış gibi çocuk yaptık hiç biseyi artık rahat yapamıyoruz karımı rahat rahat opemiyorum bile dedi oğlum evimiz çok soğuk olduğu için aramızda uyuyor yoksa bütün gece buz gibi oluyor birde babası beni öpünce kıskanıyor her çocuk gibi bende o böyle deyince çok üzüldüm ve ikinciye hamileyim aradım işe gittikten sonra gerçekten pişman mısın çocuk yaptığına dedim hayır seni kızdırmak için söyledin dedi 🤦🤷