Bonibon Zeynep_ ya bana da bakabilir misiniz rica etsem 8 Eylül 1997 doğumluyum bir kızım var erkek istiyorum inşallah
Zeynep_ Bonibon Canım senin için bu yıl Mart Mayıs Haziran Ekim Kasım aylar erkek bebek.Eğerki planlı gebelik istiyorsan bu aylar hamile kalabilirsin😊.
Mavisim20 Zeynep_ canıımm merhaba. Bugun arkadaşımın gebelik haberini aldım acaba cinsiyeti için bi tahminde bulanabilirmisin 🤗
security Delibal canım duası var internetten bak ama şartı var oğlun olunca ismini Muhammed koyacaksın iki isimde koyabilirsin Muhammet Aras vs gibi Allah gönlüne göre versin
Zeynep_ security Canım senin için bu yıl bütün aylar kız bebek😍.Sadece ocak ayı erkekmiş.Şimdi hangi ay hamile kalsan bu yıl sadece kızın olucak😊.Erkekmi istiyordun kızmı?
Sercem Zeynep_ şubat 1989 yaşım 32 şuan hamileyim canım.. rabbim nasip ederse sene sonunda veya seneye planlı gebelik düşünüyorum.
Sercem Zeynep_ suan hamileyim canim 😁🤣 Cinsiyet i ben biliyorum ama tutuyor mu diye merak ediyorm.. ikinci gebeligimide seneye düşünüyorum veya ekim kasım aralık 2021 ne çıkıyor? 2022 için şimdiden bakamıyorsunuz galiba
security Zeynep_ kuzumm bi oplum var 😍😍 hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün bi kızım olur inşAllah 😍😍😍🙏🏼