Nur19 Zeynep_ merhaba bana da bakar mısın 🙏🌼 10.12.1995 Ocak ayında hamile kaldım doktorum %70 kız dedi
Smyrayldrm Nur19 kac haftalıkta kız ddı cnm bende kızım olmasınj cok ıstıyrm saglıkla once nasıp etsın allahım ınslh
Zeynep_ Nur19 Canım son adet harihinide yazarmısın.Ay gün olarak.En son Aralık ta adet olduysan hangi gün?
Nur19 Smyrayldrm 11 +5 günlük canım rabbim gönlüne göre versin inşallah benim bir kızım var rabbim erkek çocuk nasip etsin bana da inşallah 🙏🙏🙏❣️
Smyrayldrm Nur19 bendee 1 ay once dusuk yaptm 14 haftakıktı kızz bebegım olmstı nasıp olmadı cnm smdı tekrar dusunuyrm ınslh benkmde kıxım olur bende 1995 dogumluyum amın allahım saana saglıkla erkek nasıp etsın cnm benımfe 2 oglum var hamılelegın nasıl gecıyo
Nur19 Smyrayldrm rabbim sizi birbirinize bağışlasın tekrardan nasip etsin inşallah 🙏 ❣️ çok şükür sıkıntılı donemlerim biraz geçti şuan sadece çok ciddi bel ağrım var hiç bir iş yapamaz hale geldim belim tutuluyomus gibi oluyorum hiç hareket edemiyorum tabi buda normal mi onu da bilmiyorum
Smyrayldrm Nur19 doktoeuna sor cnm onları ya amın ınslh allahım saglıkla nasıp etsn ınslh 😍 bulnatılar nasıll cnm yanı
Zeynep_ Savasedefff Canım senin için bu yıl sadece Mayıs Temmuz Eylül aylar kız bebek😊.Bu aylarda planlı gebelik yapabilirsin.
Karam_05 Zeynep_ banada bakar mısın doğum yılım 1991 bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum inşAllah
Zeynep_ Savasedefff Egerki tutura bilirsen o aylarda hamile kalabilirsen kızın olur canım.Bir cok kiside doğru çıktı.
Aysgl_21 Ortasekerlikahve sağ canım☺️kuzenimim doktoru demişti 3 kızı vardı 4.gebeliği erkek için panlafı doktor sap yumurtalık erkek sol kız demişti her ilişkiden sonra sağa yatmasını söylemişti😄erkek oldu
Ortasekerlikahve Aysgl_21 hatırlamıyorum işte canım bende yapmıştım tutmuştu ama tabi Rabbimin bileceği iş 😊
Zeynep_ hellokids mayıs temmuz eylül ekim aralık aylar kız bebek canım.Bu aylar hamile kalabilirsin😊.