Smyrayldrm Zeynep_ ben 2 ay snra dusunuyrdım bende yenı dusuk yaptm 14 haftalık kıxımı kalbı durmus kanmam ıcıne akmıs smdı tekrar hamıle kalmak ıstıyrm onslh kızım olur 🥰 cok tskler planlı yapmak ıstıyrm
Smyrayldrm Smyrayldrm mrb benım bır ablam var erkek ıstıyo bakarmısın rıca etsem 23.mayıs. 1987 bakarmısın rıca etsem cnm
Prensannesi3 Zeynep_ banada baka bilirmisiniz 🥰 09.06.2001 😍2 yasinda oglum var sukurler olsunn rabbime isteyen herkeze versin ama kizim da olmasini istiyorum kiz bebek icin bakarmisiniz 😊
Zeynep_ Prensannesi3 Canım senin için bu yıl temmuz ağustos eylül ekim kasm aralık kız bebek.Bu aylarda planlı gebelik yapabilirsin.
Smyrayldrm Zeynep_ mrblar ya rıca etsem benım bıtane ablam var onunda 2 kıxı var erkek bebek ıstoyo bır bakarmısınz rıca etsem 23. Mayıs. 1987 bakarmısınıx
Ortasekerlikahve Aysgl_21 hatırlamıyorum işte canım bende yapmıştım tutmuştu ama tabi Rabbimin bileceği iş 😊
Cedd İnternetten araştırmıştım baya. Öncelikle kadın zevk alırsa ilişkiden erkek oluyormuş. Bir de ilişkiden sonra sağa dönüp yatılacak. Allah’ın bileceği iş tabiki bu. Ama Çin takvimi benim 3 çocuğumda da tuttu
strawberry Zeynep_ kuzu nasıl bakıyorsun benim Allahım bağışlasın bir kızım var bide oğlum olsun istiyorum bakabilir misin ?