[silindi] Zeynep_ canım bende kız bebek istiyorum. 1 oğlum var ben ne zaman hamile kalmalıyım. 3 4 sene sonra için
Brfn Zeynep_ merhaba banada bakabilir misiniz bir kızım var korunmuyorum artık .ben Ocak 94 dogumluyum eşim Ağustos 86 li 🤗
Yasemminplt34 Delibal saçma cinsiyeti baba belirler × kromozom taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız olur y kromozumunu döllerse erkek olur tamamen babaya bağlı saçma yani cin takvimi falan
Aysehsdmr43 Zeynep_ nasıl bakiyosunuz bana da bakar mısınız hamile değilim henüz yani adet olursam değilim gününe var daha
2minikmucize Delibal Ya insan ikisinide yaşamak ister belki sevgi olarak İnan farkı yok Allah ne verirse sağlık isteyin sağlıklı olsun ama erkek olsun demeyin
GeceninKralicesi Delibal ilk hamileliğimde çin takvimine baktım kız diyordu kızım oldu 😂☺️ Bu hamileliğimdede yine baktım erkek dedi oğlum oluyor 😂☺️ Tabi bence bunlar tesadüf😂
Glr09 Delibal tam yumurtlama günğnde erkek oluyor benim galam doktora gitmişti bunun için paşamız oldu 😃
Elhafnurr Zeynep_ canım benimde bı kızım var birde erkek bı çocuğuuz olsun istiyoruz bize de bakar mısın