Hala hasta olmadım 12 subattta olmam lazımdı olmadım test yaptım yok birsey bugün olurum dedım yıne olmadım ya gerçekten yurtdışında yasıyorum ogff
Adet gecıkmesı
Sevdahayat allah allah doktora git test ler bazen doğruda çıkarmıyo canım stresten olabilir hangi ülkedensin
Delibal Fransa’da yasıyorum ne Yapcam bu durumda test ılk hamılelıgımde doğru çıktı daha kızım 6 aylık 😭 gerçekten çok zor bir durum ya
Bebek gerçekten başına gelıyor ya herkes nasıl korunuyor dıye düşünmekten alamıyorum kendımı ay
Sevdahayat adetin normalde de düzensizmidir
Savasedefff yok hep aynı düzenlı doğumdan sonrada bır gün önce yada sonra olurum daha fazla olmazdı
Sevdahayat benımki doğumdan sonra düzensiz oldu 3ay farklı 6 ay farklı tarıhte oldum şimdi hiç olmuyorum ama testim negatif 😅😅
Sevdahayat valla oluyum spiral taktırcam sonra prezervatif kullanıcam bide geri cekilmeyide kıllaıcam 3 ü 1 arada yapacam bu korku yettı bana 😅
Bebek gerçekten yetti ya bugün hala olmadım ne olcak böyle 🙁
Sevdahayat bende senin durumundayım cnm 1 yıl düzensizlik olurmus ark bi ay hc olammustı bir ark 10 gün gecıktı ıns yakın zamanda oluruz
Gecıkıyım de hamıle olmayayım ya kızım çok küçük allah ısteyen herkese versın
Sevdahayat pazartesı taptım negatıf bırde bugün denıycem bakalım
Sevdahayat kaç aylık kızın yaptın mi test 😁🥰
urkutucumelek yıne negatif 6 aylık
Sevdahayat bence stresten gecikiyor olabilir canım korunma yöntemin nedir çok düşünme bende düşünürdüm 11 gün geçmişti benim
urkutucumelek geri cekılmeydı şimdiye kadar ama bende artık korkuyorum o yüzden bir cözüm bulmam lazım eğer hamıle degılsem ınsallah 4sene falan istemiyorum buna cözüm bulmam lazım
Sevdahayat sprial en iyisi canım kafa rahat olur üstüne de hem geri çekilme yaparsınız daha garanti yada hap içebilirsin alarm kurup saatini şaşmamak lazım