1234 deleted_4033 hamileliğim riskliydi doktor yasakladı sonra doğum lohusa bebek derken bi sene oldu
urkutucumelek 1234 😁😁saka yapmıştım maksat komedi olsun diye kakaolu dondurma yedim sütüm kakaolu süt olur mu diye djdjdjdj😁
1234 urkutucumelek ay öyle bişey okumuştum sanırım. Çok okurum postları bebeği ayağımda sallarken. Kız çok eğlenceli birine benziyon 🤣
1234 Anonim2 amin Allah razı olsun. Ya özel değilse ve üzülmezsen çocuk olmama sebebi nedir. Yanlış anlama ben de çok emek verdim belki yararım dokunur diye
urkutucumelek 1234 öyleyimdir kız ah aynı yerde olsaydik ne ka güzel olurdi benle tanısan çok mutlu olur 😁😁bi eşim mutsuz oda gıcıklığına djdjdjdj sinir ederim ben
1234 urkutucumelek ben de Van da oturuyorum.Benim de arkadaşım yok aslında var ama bu konuları oturupta konuşamam onlarla
1234 deleted_4033 istek yok bacım. Bi ara forumda bi çikolata mevzusu vardı. Kafama yatmadı değil ama emziriyorjm
urkutucumelek 1234 haklısın cnm gün gelir o yerden vururlar seni akrabanla bile paylaşma insanoğlunun ne yapacağı belli olmaz 🥰