Bayanlar ben Batı da sevdiğim çocuk da Doğu da aramızda km ler var . Biz birbirimizi tanımak istiyoruz ciddi anlam da evlilik olarak ama onun işinden dolayı görüşmemiz 3 ayda falan anca . Bu şekilde birbirmizi tanıyabilir miyiz sizce telefondan herşey iyi güzel ama yüz yüze de görüşmek şart ama durum da bu buluşmak sıkıntılıı ..
Uzak mesafeden ilişki ..
Depresifmiyiz bebeğim davulun sesi uzaktan hep hoş geliyor. Bir insanı aynı evde yaşamadan gerçekten tanıyamazsınız malesef.
- Düzenlendi
Depresifmiyiz bence tanınmıyo ya telefondan konuşarak mesajlaşarak tam anlamda tanıyamazsın telefondan kendini huyunu suyunu başka gösterebilir hiç mi görüşme imkanınız yok bizde uzaktan görüşürdük ama her hafta özledim der çıkar gelirdi ve aynı mahalleden ve aynı memleketteniz eşimle aynı eve girmeden kimseyi tanıyamıyosun uzaktan hiç tanıyamaazın
Depresifmiyiz kendi fikrimi belirteyim ben olsam yapamazdım ki yapmadımda uzaktan uzağa bu işler olmaz..
Naberbenz yani şöyle işinden dolayı gelmesi çok zor 2-3 ayda falan izin alınca çünkü mesafe çok fazla Türkiye nin bir ucundan bir ucuna resmen ve şartlar bu tabiri caizse 🥺
Frenchoje tabi evinn içine girmeden tanınmaz
Depresifmiyiz telefonla asla bır ılıskı yurumez sevgılın yanına gelsın.
Momm2260 gelemiyor 🙄
Depresifmiyiz hiç mi yıllık izni yok nokcak 3 saatliğinede olsa atladın uçağa gelsin buluşmak isteyene vakit çok emin ol
Depresifmiyiz ortak bı çevreniz varsa o güven biraz daha oturuyor bence. Ama tabikide bı insanı yakında ve aynı evde bulunmadığın sürece tamamen tanıyamazsın
Naberbenz biraz zor meslek den ötürü anlayabiliyorum onu da ama işte 🤷♀️🙄
Kahvekolik ortak çevremiz yok maalesef
Kahvekolik bide düşününce diyorum mesela benim bi ilişkim vardı kaç sene görüştüm aynı mahalledendi her hafta sonu görüşürdük biz ama adam beni aldatmış yanımda olup görüştüğümle de beni ayak da uyutmuş hiçde tanıyamamısız dedim
Depresifmiyiz bulunduğun şehirdeki erkeklerin kökü mü kurudu napacaksın uzaktaki adamı . Uzak mesafe ilişkisi yürümez . Bir yerde tıkanır .aramayla mesajla falan insan birbirini tanıyamaz . Her ay görüşseniz hadi yine neyse. Tamam seni iyi hissettiriyorsa mutlu oluyorsan konuş mesajlaş ama evlilik düşünmek için cok ütopik.
Bende eşimle tanıştığımda uzaktaydı 3 yıl konuştuk sonra evlendik gayette tanıdığıma emin olarak bu kararı verdim 3 yilda hicbir ayrılık dahi yaşamadık ara sıra görüştük şimdi çocuğumuz bile var hiç pişman olmadım bugüne kadar
Alminya9 siz ne zamanda bir görüşüyordunuz yüz yüze ?
Depresifmiyiz ortak bı çevre olsa iyi olurdu ama yinede çok olumsuz düşünmemeye çalış aldatmak isteyen dibinde de olsa aldatır daha çok kişilik meselesi ama ipleri de tam olarak eline verme dozunda bı ilişki olsun zamanla olur mu olmaz mı görürsünüz artk bu işler nasıp seninde kafanı çok karıştrmak istemiyorum her şeyi dozunda ve zamana bırakmalsn umarım her şey gönlünce olur tatlım 🤍
Kahvekolik biz fazla detay düşünüyoruz Buda insanı yıpratıyor . Olur mu olmaz mı yürür mü yürümez mi tanınır mı tanınmaz mı .. bi sürü şey en iyisi zamana Allah’a bırakmak sanırım . Allah razı olsun teşekkür ederim 😍
Depresifmiyiz canim uzaktan yurutulen onca ilişki var elbette ama bence yakından tanımalı insan yuzyuze tartışmalı disarda hal tavirlarina bakimali bana yaklasimi nasıl iste temiz mi falan filan evlilik için bunları yasamak lazım gözlemlemek lazım
igze0101 yok tabi uzaktan ilişki yaşamak benim için sorun değil .. dediğin gibi çok insan var öyle sevgili olan evlenen vs sadece bizim yüz yüze gelmemiz biraz uzun hani ayda bir değil de 2-3 ayda falan çünkü buraya günü birlik gelemez geldiğinde 1 hafta falan kalması lazım her zaman da izin alamıyor