• Muhabbet
  • Evliyim ve Eski Sevgilim Mesaj Atmış(!)

Kızlar merhaba, bir buçuk senelik evliyim. 3 aylık da dünya tatlısı bir kızım var. Eşimi çok severek evlendim. Esas meseleye geleyim. Eski sevgilim instagram hesabımı bulup mesaj atmış. Profil resminde eşim ve kızımla resmim var. Sanırım sarhoş kafayla yazmış bir sürü bir sürü şey. Evlenmiş karısını sevmiyormuş karısı hamileymiş karısını bana benzetmeye bile çalışmış… Eski sevgilim aslında doğru düzgün bi sevgililik dönemim olmadığı adi herifin tekiydi. Benim Üni ilk yılında hoca ziyaretine gelmiş beni orda koridorda görmüş sonra sosyal medya üzerinden iki yıl boyunca peşimi bırakmamıştı. Ben de 2 yıl sonunda teklifini kabul etmiştim ve birlikte çay içmiştik. Sonra beni eve bıraktıktan sonra özür dileyen bir mesaj atmıştı. Ailesi bunu bir akrabası ile nişanlamış meğer. Aptal nişanlıyken benim peşimdeymiş! Neyse uzatmayayım daha fazla bu instagram hesabıma mesaj atmış eşimde de açık hesabım bildirim paneline düştü yani mesajlar. Sizce mesajları silmeli miyim yoksa eşimin görmesini bekleyip ona olanı biteni anlatmalı mıyım? Bu arada eşim oldukça kıskanç bir adamdır. Bana bir fikir verin eşim lu an uyuyor fazla zamanım yok

Tostoyevski bence eşine durumu sen anlat böyle böyle diye mesajı görmesini de bekleme yumuşak karnını bul mesel benim eşimde kıskanç böyle bişey olsa ona ilk söyleyeceğim şey ben söylemesem haberin bile olmazdı senden gizlim saklım yok ki benim için her şey eski de kaldı ki vereceğin her tepkiyi göze aşarak sana durumu izah ediyorum biliyorum hoş bi durum değil can sıkıcı hatta ama benim iznim sahilde olmadı derim belki sende deneyebilirsin canım 💁🏻‍♀️ B n eşler arasında gizli saklı olmamasından yanayım hep

Canım yani eşini sen bilirsin biz görsün desek tepkisi belki ters olur görmesin sil desek bu sefer başka bi yerden öğrense kötü olur. Biz nasıl yardımcı olabiliriz ki sana

Tostoyevski bence anlat çünkü bu tarz insanlar uslanmaz daha çok rahatsız eder bu sefer de eşin neden benden sakladın der o yüzden yukarda arkadaşında söylediği gibi bilmeni istedim istesem gizlerdim silerdim ama gizli saklı olmamalı aramızda o yüzden söylüyorum de daha sonra eşine mesaj atarsa sıkıntı büyür

Tostoyevski merhaba. Programa kayıtlı değildim postunuzu görünce cevap yazmak için kaydoldum. Bence silmeyin mesajı yani biraz zaman sonra cevap alamayıp eşiniz yanınızda değilken size neden yazmıyorsun cevap gibi birşey yazarsa eğer, yoktan yere suçlu olursunuz. Durum açıklanamaz bir hale gelebilir. Eşinize söyleyin sinirlenebilir belki ama sen ne istersen onu yazalım açıklayamayacak birşey olmadı durum böyle böyle diye anlatın. Kötü niyetli biri belliki sonra eşiniz görür yazar. Aranızı bozmak için size iftira bile atabilir.

Sil bnce neyı beklıyosun adam kıskancmiş eger bırdaha tkrar ederse o şahıs. Ekran goruntusu alıp sende onun eşine at

Tostoyevski aynı durum benim de başıma geldi. 1 ay önce babam vefat etti. Eski nişanlım, hatta nişanlım bile değil sözlüm bana instagram üzerinden msj atmiş, başın sagolsun ,yeni duydum üzüldüm felan vs.birseyler yazıp göndermiş. Hic beklemeden sildim, eşime de söylemedim, benim eşimde cok kıskanc, eğer söyleseydim benim bütün sosyal medya hesaplarimı sildirirdi 🤷‍♀️ eşimi iyi tanıyorum. Eğer sende eşini iyi tanıyorsan ona göre hareket et. Eşinin nasıl tepki verecegini sen daha iyi bilirsin. Eğer eski sevgilin ilk defa msj atiyorsa sil, eşine de söyleme. Eger 2.kez felan atarsa o zaman söylersin eşine.

Sedaa Eğer tekrar yazarsa ve sildiğimi öğrenirse daha çok kızar. Size tekrar yazdı mı

Happyykidss İnan ki ben de böyle düşünüyorum. Zaten sarhoş kafa ile atılabilecek şeyler atmış, şimdi bunu yazan ilerde de fazlasını yazabilir diye korkuyorum eşim şu an uyuyor uyandırıp anlatmayı düşünüyorum mesajları görmeden

Defnemm1 Uyuyor eşim böyle sabaha kadar uyuyamam uyandırıp anlatıcam daha önce çalıştığım iş yerini aramıştı engelli bir arkadaşım vardı bana takıktı engelli olduğu için bi şey yapamıyorduk. Eşime anlatmıştım kızmamıştı çocuğa bir sürü mesajlar atmış ama inşallah yine kızmaz. Eşim çok merhametlidir ama kıskançlığı yüzünden farklı yaklaşabilir meseleye diye korktum kalbini kırmak hiç istemem.

Tostoyevski söyle bir kere yazmış engellesen de başka hesaptan yine yazar cevap vermedin vs der eşin bu sefer ona söylemediğin için daha çok sinirlenir

lolipop1 Evet silersem yine mesaj atarsa eşim sildiğim için daha çok kızabilir. Anlatıcam önce sonra mesajları kendi görür siler

Tostoyevski anlatırsan suçlu olmazsın gizlediğn için suçlanırsn ama en azından kızsa da senden saklamadm bil istedim deyip kendini savunabilirsn

Tostoyevski böyle şeylerden çok korkarm evliyiz sonuçta tanımadgm numaradan birgün bı adam aramıştı ağzıma geleni saydm kapattm eşime de anlattım numarasını gönderdim