KirmiziOjeli FirstLady diyeceğim ki öyle bi adamla evli kalınmaz belli ki bir şey yapmayacaksınız biz ne desek boş pişman olduğunuzda umarım geç olmaz umarım eşiniz sizi pişman etmez..
FirstLady KirmiziOjeli ablam canım benim gerçekten çok sinirlıyım şu an. Her kes farklı oluyor bu da böyle yani. Kendisini asla savunmuyorum ama elimden ne geliyor?? Sırf kapı bağlı diye ayrılayımmı yani?? Napıyım kaç defa konuştuk ama düzelmiyor. Çok üstüne gidince zaten evdesin bütün günü neden bu kadar umursuyorsun anahtarı diyor. İmalı imalı. Bilmiyorum gerçekten
Socutelady FirstLady ay valla benim eşimde öyleydi ama ben aştım artık onu 1 sene insan yüzü görmedim Bi avm ye gider Bi kuaföre giderdim üzerime kitlemezdi sırf dışarı çıkmım diye para bırakmazdı neymiş burası pezevng doluymuş peşime takılırlarmış felan salak salak şeyler artık aştım kendisi gitti beni spora yazdırdı şükür insan görüyorum
FirstLady Socutelady ne salon ya evin yanında salon var ya kendisi götürür ya da evde olduğu gün çabuk git gel der. Yani kendisi evde olmasa asla izin vermez
bisadekahve FirstLady gerçekten geri kalan tüm iyi yanları bu durumunun olmasını kapatıyor mu sizin özgürlüğünüzden daha mı önemli onun her yönden iyi olması evde anahtar var ne demek o evin kadını sizsiniz sizin de elinizde bir anahtarınız olmalı evde olacaksa ayrı yedek anahtar olmalı sevgi kıskançlık böyle bişey değil gerçekten özellikle girip devamındaki yorumlarınızı okuyorum okudukça da şaşkınlığım artıyor. Yahu adam sizi eve kilitliyor ve anahtarı saklıyor özgürleşmeniz için çocuk öu olacak illa ki o zaman eşiniz sizi değil çocuğunu düşünüyor. Bu zamana kadar konuşmamış olmanız yada normal karşılamış olmanız bile çok tuhaf. O ailede büyüyecek çocuğun psikolojisini merak ediyorum mesela kızınız olsa onu da kıskanacak onu da sizle beraber eve kilitleyecek 😣
FirstLady bisadekahve napıyım peki? Sen söyle ben yapayım tamam. Gerçekten kaç defa konuştuk tartıştık ama olmuyorr
FirstLady Fantazikadin abla beni niyet kimse anlamıyor? Ne yapa bilirim? Benim ailem de böyleydi babam çok kıskanç ama kapı kilitlemezdi. Gerçekten çok çaresizim. Babama söylesem ben karışmam der, başka napıyım Allah aşkına?? Tavırmı yapıyım napıyım??? İzin vermiyor aşırı kıskanç çokkk. Benim durumumda başkası olsa ne yapardı
Annesivekizi FirstLady ben sana ne yapacağını söyleyim. Ben senin yerinde olsam evet kapı kilitli diye gerekirse ayrılırdım o ayrı mevzu da anlaşılan sen ayrılmayacaksın. bi gün çok rahatsızlanmış gibi yapacaksın gerekirse bayılma numarası. Arayıp Ben ayağa kalkamıyorum sen anahtar saklıyorsun nasıl bulcam diye duygu sömürüsü yapacaksın. Sonra o eve geldiğinde ağla bağır çağır ben ölüyodum senin anahtar saklaman yüzünden diye. Kaldı ki bunun depremi var yangını var. Yani bilmiyorum seni korumak için diye düşünüyorsun ama tam tersi seni hiç düşünmemek bu bence
bisadekahve FirstLady eşini tanıyan sensin bacım inan bi hâl çaresini bul terapiste gidin en sağlıklısı
Socutelady FirstLady benimki kapı felan kitlemezdi evimiz dubleks bahçeliydi çıkar otururdum felan ama dışarı çıkacak para bırak dediğimde bırakmazdı çıkma diye evde kal evinde otur ben gelirsem çıkarız derdi ki zaten benimde burada arkadaşım yok bilmem etmem burayı artık dedim ben evde kafayı yedim insan yüzü göremiyorum konuşmayı unuttum bak dedim beni spora yazdır dedim ya cidden dolmuşa binip hastaneye gitmeye korkuyordum insanlardan çekinmeye başlamıştım artık aştım her yere çıkıyorum
Ceren1234 FirstLady asagıya kadar okuyamadım cok msj atan olmuş ama kilit vurmak hiç mantıklı degıl evde basına bişey gelse aniden cıkmak zorunda kalsan telefonla arayana anahtar yerini ögrenene kadar ölür kalırsın allah korusun böyle insanlar kolay kolay düzelmez kıskançlık bir huydur huylu huyundanda zor vazgecer ya piskolojik tedavi görsün yada söyle eve kamera taksın ama seni kitlemesin kimsenin gelmesinide istemiyosa yıne anahtar muhabetını yapıp sokmassın kimseyi ama kilit olayı senin can guvenliğin acısından hiç iyi degil düşündükçe korktum senin durumunda olsam kamera taktır derdım 🤦♀️
Dmla FirstLady hangi çağda yaşıyoruz Allah yardımcınız olsun tamamen size güvenmiyor Allah korusun rahatsızlansanız nolcak evde anahtar ara dur acaba nereye koydu.
FirstLady Dmla evet canım güvenmemek diyilde yukarıda yazmıştım halamın eşi geldiği için kızmıştı. Ne bileyim ya belki zamanla düzelir
Dmla FirstLady hayır şunu anlamadım şimdi sen tek çıkınca bütün erkekler sana bakacak ama çocuklu olunca kimse dönüp bakmayacak ne farkediyor tek çıksan nolcak tek sen mi kadınsın herkes çıkıyor dışarı zaten. Halan eşiyle birlikte gelince ne oluyormuş evine adam halanı boşayıp seni mi alacak ne kadar değişik bir zihniyet yapısı eşin fazlasıyla sıkıntılıymış sana kolaylıklar diliyorum Allah sabır versin
Kahvelidondurma FirstLady çocuk olunca asla degismicek bir insan neyse odur o zamanda çocuğu icn yok disari cikma birşey olur dicek aynı şey
Olivetti @Nietzsche bu postu hatırlıyor musun . Hayatlara bak ya . 21 yaşında olacağım ve bu hayatı yaşayacağım öyle mi cok cok saçma
Nietzsche Olivetti ya şuan şok oldum. O kişimiymiş. Hatırlamazmıyım 😑 of acaba mantıklı düşünmenin sınırı ne ,yani ölçütü. Hiçbişeye anlam veremez oldum . Kapı kilitleme var ,aldatma var. Her halt var . Ve buna mutluyum yaşıyorum diyor 🙄
Olivetti Nietzsche ayyy birde kocasının eski sevgilisiyle seviştiği koltuğa baktıkça kötü oluyormuş koltuğu değiştirecekmiş. Kocası da koltuğa çarşaf sermiştim demiş affetmiş 🤮🤮🤮🤮 nasıl hayat la bunlar. Esra Erol’a çıkan kadınlar burnumuzun dibinde
Suna FirstLady ve seni kilitleyen adamı savunuyosun üstüne hamile kalıyosun kusura bakmada sen o adam ne yapsa hakediyosun şu zihniyete bak bu devirde kaldımı böyle cahil tövbe tövbe