Olivetti @Nietzsche bu postu hatırlıyor musun . Hayatlara bak ya . 21 yaşında olacağım ve bu hayatı yaşayacağım öyle mi cok cok saçma
Nietzsche Olivetti ya şuan şok oldum. O kişimiymiş. Hatırlamazmıyım 😑 of acaba mantıklı düşünmenin sınırı ne ,yani ölçütü. Hiçbişeye anlam veremez oldum . Kapı kilitleme var ,aldatma var. Her halt var . Ve buna mutluyum yaşıyorum diyor 🙄
Olivetti Nietzsche ayyy birde kocasının eski sevgilisiyle seviştiği koltuğa baktıkça kötü oluyormuş koltuğu değiştirecekmiş. Kocası da koltuğa çarşaf sermiştim demiş affetmiş 🤮🤮🤮🤮 nasıl hayat la bunlar. Esra Erol’a çıkan kadınlar burnumuzun dibinde
Suna FirstLady ve seni kilitleyen adamı savunuyosun üstüne hamile kalıyosun kusura bakmada sen o adam ne yapsa hakediyosun şu zihniyete bak bu devirde kaldımı böyle cahil tövbe tövbe
Olivetti Suna ben acıyorum … herkes gördüğüyle Yaşar . Annesinden ailesinden nasıl gördüyse onu doğru bilir .. belli bir yaşa gelip olgunluğa erişince doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlar … veya ayırt edemez .. bazende doğrular işine gelmez çünkü o doğrular hesabına kitabına uymuyordur .. yazık
Suna Olivetti tam bir cahil başta acıdım ama acınacak birisi değil mutluluğun sırrı bu diyor herşeyi kabullenmiş allah akıl fikir versin
FirstLady @Olivetti @Suna InsAllah kinadiginizi yasarsiniz. O zaman akliniza gelirim ve siz benim yaptigimizi yapmayip, bosanirsiniz. 🙏🏻
Nietzsche FirstLady o senin başına geleni kınamamış ,sergilediğin tavrı kınıyor. Ve bu dünya tersine dönse bile olivetti senin sergilediğin tavrın yanından bile geçmez. O yüzden kimseye beddua okuma.
Suna FirstLady bu mübarek günde beddua etmişsin inşallah sana döner ve çarpılırsın ben seni kınamadım üzüldüm yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım acıdım değmezmiş
Olivetti FirstLady yavrum beddua dönüp dolaşıp sahibini bulur keşke seni bulsa da boşansan hayatın kurtulsa. İnan sana o kadar acıdım ki , bedduan karşısında sana kötü bir şey bile söyleyemiyorum ay sana kızamıyorum bile
Olivetti Nietzsche cok yazık cok acınası. Boşver çıkalım bu posttan. Biz burda manas destanı da yazsak bu kızcağız hatasını anlamayacak .
Lentlily Olivetti ay ben anlamadım noğlur biri aydınlatsın benş kimmiş şimdi bu kapiyi üstğne kitledikten dınra aldatmişmi napmiş çatlarım valla
Mirinda FirstLady kimse seni kınamıyor üzüldük senin için şaşırdık savunduğun inandığın şeye kimseye beddua etme bence otur bi düşün bu kadar insan o kadar laf söyledi bi benim mi yaptığım doğru diye umarım kurtulursun böyle kapıların arkasına kitlenip evde köle muamelesi gördüğün kocanın gönül eğlendirmesine izin verdiğin birde bunla yiyip yutup bunu mutluluk sandığın bir hayattan umarım kurtulursun
Gggull FirstLady kesinlikle psikolojik sorunları var ve bedelini size ödetiyor. Benim eşim de subay şehir şehir geziyoruz her gittiğimiz yerde anahtarı saklasa çok afedersin anahtarı onun bi tarafına sokarım kendi de bulamaz. Diyelim pencereden hırsız girdi. Napacaksın o zaman? Senin güvenliğini düşünse anahtarın yerini neden söylemesin. Böyle saçma şey olur mu ya konuşmaktan ötesini yap bence resti çek. Biri beni kilitlese yemin ederim daha çok çıkasım gelir şimdi bile okuyunca darlandım kendimi dışarı atasım geldi..
Selale FirstLady sənin bu dediyin mənə bir gohumumnan tanışdi. Bibim gizinin yoldaşı eyni sənin kimi edirdi hətda bir gun evdə gaz partdıyıb gonşular evdən gızı guclə cıxarıblar bir uşag yanında birinədə hamılə olup. İndi boşaniblar 2 uşagla atasinin evinə gəldi yoldaşıda evlənip. Bu kişilər niyə belə eliyirki heç anlamiram. Guvənməy nədi evə kilidləməy nədi?