bisadekahve Kızlar pazartesi anneme gidecem malum bazı geceler çok üç noktalar yaşıyoruz ya bizde öyle olduk pazartesiye kadar boynumda ki morluğu nasıl geçirebilirim fondötenle kapatırım ama çok belli olur oraya bişey sürdüğüm 😣
KirmiziOjeli bisadekahve evliysen ne olacak görürse görsünler :) kapatıcı veya fondoten sürüp biraz yay onun dışında hava soğuk boğazlı giyebilirsn başkada yolu yok
Sedaa bisadekahve aynı durum benimde başıma geliyor sık sık 😂 ben tessettürlüyüm,örtü örttügüm zaman sorun olmuyor ama aile ortaminda bazen başımı açarım, o zamanlarda boğazlı kazak giyerim 😂🤭
bisadekahve KirmiziOjeli evliyim ondan çekiniyorum nedense yani kendimi suç işlemişim gibi hissediyorum 🤭
Nietzsche bisadekahve tabiki suç değil ama biraz ayıp birşey,senin yerinde olsam bende utanırdım 🤭keşke görünmeyen yerlere yapsaydınız,fondötenden başka çare yok 😊
bisadekahve Nietzsche pazartesi anneme gitme durumum yoktu evden çıkmadığım için bide tesettürlü olduğumdan sorun etmiyordum annemgile gitmem sürpriz oldu 😂
Rouge Bak şimdi bende yasadım dene bir duanı alırım🤪diş fırcası al kuru temiz yavastan hafif hafif bastırmadan orayı fırcala ve arada bekle ki tahris etme kızarıgı gitsin gene yap dairesel hareketlerle geçiyor hemen hep öyle yapıyorum👍🏻
bisadekahve Rouge hemen mi yaptın yoksa üzerinden gün geçince mi yaptın ona göre bak etkili olursa çok dua edecem 😂😂
bisadekahve Sedaa bende kapalıyım olmadı o gün boğazlı kazak giyecem artık 😂 normal de boğazlı kazak hiç giymem 😂😂
gullum54 Vazelinle masaj yap canım kan topluyor ya orayı dağıtman lazım iki saatte bir ovala hafifler
Sedaa bisadekahve bende hic sevmem boğazlı, ama böyle acil durumlar için 1 tane almıştım. 😂 iyiki de almışım,hayat kurtariyor resmen😂 ama yaz ayında sıkıntı oluyor,fondotenle kapatiyorum yazın 🤷♀️
Rouge bisadekahve hemen yapıyorm zaman gectigi de oluyo ama farketmez yani orda kan toplanıyor ve sen dairesel fırcalarsan her türlü geçiyor