bisadekahve gollum ay estağfurullah öyle değilim de yardımcı olabileceğim bi konu olursa seve seve elimden gelenin fazlasını yaparım 😍
gollum bisadekahve Ayyy sağol canım valla ben eşimi sozlerimle pek tahrik edemiyorum,öneriler varsa iyi olur 🤭
bisadekahve gollum böyle bi anda da aklıma gelivermedi ki bişey 🤭 mesela dün gece şey dedim böyle yanaştım yanına hafif hafif öptüm dokundum kulağına yaklaşıp ‘şu sıradan gece de kalbim hızla çarparak nefesim kesilene kadar altında zevkten kıvranmak istiyorum ’ dedim be sonrası malum 🤭🙈🔥
gollum bisadekahve Eşim öğlen yemege geldi,dedim ki aşkım akşama müsait misin? Evet hayatım ne oldu,birşey mi lazım dedi😂😂 Bende senin dediğini dedim adam şok oldu,ay kız ben utanırım dedi 😅 Neyse akşama niyetimi belli ettim,umarım hedefime ulaşabilirim 🤘🏼
bisadekahve gollum bu kadar olduysa gerisi de gelir adam şimdi işten biran önce eve gelmeyi düşünüyordur 😍🔥 bazen gün içinde mesaj flan atarım eşime kapıdan girerken yapıştırır beni duvara yani bebeğim doğmadan önce öyleydi şimdi oğlum ne kadar müsade ederse o kadarız 😂
bisadekahve ZRaporu kız nasıl güldüm buna 😂😂 muhtemelen eşimde çok dikkatle dinleyemiyordur dudaklarında konuştuğum nefes alıp vermem değiştiği için 😂
gollum bisadekahve Ahahaha eskiden bizde çok yapardık,kapı önü sevişmesi şimdi kapı çalınca direk oğlum koşuyor kapıya 😂 El mahkum artık oğlanın gece uyumasını bekleyeceğim🤪
bisadekahve gollum daha bizim oğlan 2,5 aylık ama kolik ne gecemiz belli ne gündüzümüz o halde bile hiç es vermiyoruz 😂
ZRaporu bisadekahve seks yapalım dedi herhalde diye düşünmüştür 😁 ben olsam orada bir daha aynı cümleyi kurarsan seninle sevişirim derdim 🤣
bisadekahve ZRaporu işte fırçayla hafiflettim çok şükür sabahta kapatıcıyla kapattım evde de yazmayı hep o tarafta tuttum bilmem artık annem gördü mü anladı mı 😂 yine de belliydi biraz da olsa