Merhaba. Hesabımı yeni actim arkadaşlar. Sık sık vajinamda mantar enfeksiyonu oluyor ve çok kaşınıyor yara olup kanıyor bir süre sonra kasimaktan. Ne iyi gelir yardımcı olur musunuz. Travazol kullanıyorum doktorum verdi ama bir faydası olmuyor
Vajinada mantar enfeksiyon
[bilinmeyen] iç çamaşırlarını 60 derecede yıka ütüle vajinanı ılık sade suyla yıkayablirsin sıksık iç çamaşırını degiştir ve travazol kremi vajinayı yıkayıp kuruladıktan sonra sür
Sadece Travazol işe yaramaz EXAGYN vajinal fitil var bendede mantar vardı kullandım 1 hafta ve geçti çok şükür ara ara kaşıntım oluyo sirkeli su ile yıkıyorm ve Travazol kullanıyorum fitili gece uyumadan önce vajinana yerleştir
Evli ve cinsellikte aktifsen fitil daha iyi tedavi eder
- Düzenlendi
Sevallll ben sizin gibiydim doktorum bir krem, bir tane içilecek hap ve fitil verdi bir daha olmadım. Ama herhangi bi kozmetikle yıkarsam vajinamı tekrar mantar oluyorum.
Sevallll Bende de sürekli oluyordu canım oturup ağlıyordum o derece kötü. Sirke dediler denedim anlık etkisi oldu travazol falan herşey denedim faydasını görmedim. Eczaneden mantar için fitil aldım onu kullandıktan sonra tekrarlamadı. En kısa zamanda bir fitil al kullan canım
Antisosyalmom hangi hap fitil ilac verdiler acaba bende yeni post actimda bununla ilgili ihtiyacim var
Sevallll candibene derim cidden efsane bir kerem turkiyede varmi bilmiyorum ama eger yurt disinda oturan akraban , arkadasin, yada akrabalarin bi tanidigi varsa onlardan iste derim reçetesiz cok uygun fiyata satiliyor. Mantar sorunum evlendiğimde basladi hayatimi cok etkiliyordu , calisirken bile cok zorlanıyordum doktor bu kremi verdi evimde mutlaka bulunur direk kaşınma olsun surerim ertesi gun gecmis bitmis efsane bi krem
Nietzsche günlük pedde kullanla bilirsin