igze0101 Hadi kızlar biraz sohbet edelim En son ne zaman seviştiniz? Kaç dk sürdü? Sizin için nasıl geçti
igze0101 igze0101 3 gün önce oldu Şuan reglim 1 saat sürdü bende baya orgazim oldu birkaç kere boşaldım🙈
deleted_4033 igze0101 en son Aralık ayında oldu ☹️ Tamm saat hatırlamıyorum ama gün içerisinde 4 defa yaptık 🥰🥰
ZRaporu igze0101 bu pandemi durmak yok yola devam dedim ve 1 günde 3 ilişkiyle kocamı kalp krizine zorladım 😂 ama hepsi ayrı zevkliydi 🥰
Nayninayyy igze0101 bir saat mi bir kaç kere orgazm Mı çok yabancıyım böyle şeylere ☹️ Giriş gelişme sonuç dahil en fazla 20 dk
deleted_4033 igze0101 evet canım eşim yanımda yok Doğu görevinde ama 20 güne geliyor 😊😊 şimdiden heyecanlıyım 🥰
Maria-23-f igze0101 valla tatlım ben çok sekse düşgün biriyim ama kocamla kavgalıyız üç dört ay oldu sekse hasretim 😭
PudraSekeri 3saat önce, 1buçuk saat sürdü her pozisyonu denedik çok zevkliydi🔥😁, bebek olmasa bi posta daha yapardık ama çocuk varken fırsat pek kalmıyor.
Biarkadasabakicaktim Az önce olduu ilki 15 dk 2. 1 saat wwuuwww🌋😍🔥💥 bu bi baskaydi kocammm harikalar yaratti. Sözde kavgaliydik konusmucaktum😂isten gelir gelmez yapistirdi duvara😍🔥 arada kavga ediyim ben bunla 😂