Arkadaslar sevdigimle uzak iliski yasiyoruz ayri ulkelerdeyiz kendisi 26 yasinda ben 22. Abisi uc gun once yogun bakima dustu grip sandiklari sey aslinda kalp enfeksiyonuna kadar ilerlemis beyine pirti atti haberini aldim sevdigimden az once ve entube etmisler durumu kritik diyolar. Daha yasi 30 ve uc tane ufacik kizlari var allahim bagislasin o uc cocugun yuzu suyu hurmetine ama internette gezinirken sacma sapan bisi gordum daha once aklimda hic yoktu suan icime kurt dustu gibi bisi: yarin bi gun abisi allah korusun vefat ederse o zaman sevdigime sen yengeni al cocuklar yetim kalmasin derler mi ya??? Su zor durumda okadar sey ihtimal ki adam her an savasi kaybedebilir. Sevdigimin ailesi köydeler abisi gilde köydeler yani cahil kafa yapisi var mi var her ne kadar benim sevgilim bana uyumlu gibi gozuksede. Söyle söyliyim yenge diyor ama arasinda 4yas falan var sevdigimle. Cocuklar yetim kalmasin diye biyle biseye mecbur kalkisirlar mi? Abisi vefat ederse geriye ablasi (evli cocugu var) ve babasi annesi (cok yaslilar) ve yengesiyle bu uc cocuk kaliyo geriye. Bizim planlarimizda ben seneye okulumu bitireyim buraya yani yurtdisina tasinalimdi. Ailenin tek erkegi benim sevdigim kaliyo nolucak uc cocuk nolacak annesi babasi zaten yasli… belkide kafama cok takyorm ama ölumlu dunya be.

abisi bisuru borc birakmis bedelli askerligi bile yapamicak gerci tecili 2023 sonuna kadsr ama yinede…. offff allahim sabir versin sifa versin 😢

Morpapatyasi öncelikle çok geçmiş olsun ,umarım atlatır. Bu yengeyle evlenme olayı bazı toplumlarda var ,sevgilinin nereli olduğuna bağlı . Çok nadir olan bişey . Doğu kökenliyse olma ihtimali var ,ama sen kendi kendine kuruntu yapıyosun sanırım sevglin bu konu hakkında bişey dedi mi sana

Nietzsche demedi hayir suan abisi dedigim gibi kritik durumda her an hersey olabilir. Uzaktayim diye kendimi yiyorum burda ailenin tek erkegi o kalacak allah korusun bisey olursa. Bu arada sevdigim akraba dusuyo uzaktan bize ve kayserili.

Morpapatyasi bence dediğin gibi bir durum olmaz , hem eskide kaldı . Sevgilinde kayseriliymiş ,olacağını sanmam ben. Boşa kuruntu yapma üzülme

Nietzsche suan uzaktayken nasil destek olcam ben? Icim icimi yiyo. Bizim gelecegimiz nolacak sozde seneye okulum biter ondan sonra isterler beni ve evlenir buraya gelirdi planimiz. Okadar borc kaldi cocuklar yetim kalacak ailenin tek erkegi sevdigim olcak (babasi zaten yasli yani naspin adam). Napayim siCe? 2 senelik sevgilim benim her ne kadar en son 2019 da gorusmus olsak bile kamerada beni gorunce gozleri prlayan adam o

Morpapatyasi sana tek söyleyeceğim şey yurtdışı planınız gerçekleşmez abisine bir şey olursa gelemez hiçbir yere bırakmazlar sevgilini. Yakasını hiçbiri bırakmaz köye mahkum olursunuz ama o dediğin olayda yuh yani öyle bişey yapacak kadar ensest ve cahil bi aile mi bu az çok bilirsin herhalde

Morpapatyasi canım önce abisine sağlık dileyelim. Şuan senin yapabileceğin hiçbişey yok maalesef . Sen böyle düşünürken birde onun ailesinin durumunu düşünsene şuan nasıl kötülerdir . Allah korusun abisine birşey olursa büyük ihtimal senin yanına gelemez. Senin fedakarlık yapman gerekebilir

KirmiziOjeli beni seviyosa yolunu bulur gelir mi buraya? Onunda hayati olcak ailesi dusunmezmi bunu yoksa yurtdisindaki kizi napsinlar gider köyden biyerden bi kiz bulur verirler en kolayi? Ailesi babamin uzaktan akrabasi yani bi kez gordum okadar oda daha sevgili bile diildik bayramda gormustum.

Morpapatyasi seninle ayrılması için herşeyi yaparlar bence, yakınlardan birini bulmak varken asla yurtdışına göndereceklerini düşünmüyorum öyle bir durumda. Tek erkek kalacak diyorsun annesi babası yaşlı diyorsun. Gerçekçi olalım canım. Sen aileni ikna etmen lazım türkiyeye gitmek için ama yurtdışından köye gitmekte cesaret ister şahsen ne kadar sevsemde bunu yapmazdım

Morpapatyasi canım her ne kadar seni seviyor olsada yanına gelmesi hayati şartlarına bağlı. Ailesini o şekil bırakacağını sanmam .

Morpapatyasi bende Yozgatliyim Kayseri doğumluyum bizim oralsrds öyle bir adet yok genellikle doğulu olanlarda oluyor hala devam mı bilmiyorum tabi ki . İnşallah abisi biran önce iyileşir rabbim cocuklsrina bağışlasın.

Morpapatyasi anlattığın durum aynısı teyzemde yaşadık basit bir oksuruktu megersem kalp kapağından ciğere kan sızdırma olmuş ve bu enfeksiyon bütün vücuda yayıldı en sonda beynine attı ve kaybettik😔