- Düzenlendi
Arkadaslar sevdigimle uzak iliski yasiyoruz ayri ulkelerdeyiz kendisi 26 yasinda ben 22. Abisi uc gun once yogun bakima dustu grip sandiklari sey aslinda kalp enfeksiyonuna kadar ilerlemis beyine pirti atti haberini aldim sevdigimden az once ve entube etmisler durumu kritik diyolar. Daha yasi 30 ve uc tane ufacik kizlari var allahim bagislasin o uc cocugun yuzu suyu hurmetine ama internette gezinirken sacma sapan bisi gordum daha once aklimda hic yoktu suan icime kurt dustu gibi bisi: yarin bi gun abisi allah korusun vefat ederse o zaman sevdigime sen yengeni al cocuklar yetim kalmasin derler mi ya??? Su zor durumda okadar sey ihtimal ki adam her an savasi kaybedebilir. Sevdigimin ailesi köydeler abisi gilde köydeler yani cahil kafa yapisi var mi var her ne kadar benim sevgilim bana uyumlu gibi gozuksede. Söyle söyliyim yenge diyor ama arasinda 4yas falan var sevdigimle. Cocuklar yetim kalmasin diye biyle biseye mecbur kalkisirlar mi? Abisi vefat ederse geriye ablasi (evli cocugu var) ve babasi annesi (cok yaslilar) ve yengesiyle bu uc cocuk kaliyo geriye. Bizim planlarimizda ben seneye okulumu bitireyim buraya yani yurtdisina tasinalimdi. Ailenin tek erkegi benim sevdigim kaliyo nolucak uc cocuk nolacak annesi babasi zaten yasli… belkide kafama cok takyorm ama ölumlu dunya be.
abisi bisuru borc birakmis bedelli askerligi bile yapamicak gerci tecili 2023 sonuna kadsr ama yinede…. offff allahim sabir versin sifa versin 😢