Morpapatyasi seninle ayrılması için herşeyi yaparlar bence, yakınlardan birini bulmak varken asla yurtdışına göndereceklerini düşünmüyorum öyle bir durumda. Tek erkek kalacak diyorsun annesi babası yaşlı diyorsun. Gerçekçi olalım canım. Sen aileni ikna etmen lazım türkiyeye gitmek için ama yurtdışından köye gitmekte cesaret ister şahsen ne kadar sevsemde bunu yapmazdım

Morpapatyasi canım her ne kadar seni seviyor olsada yanına gelmesi hayati şartlarına bağlı. Ailesini o şekil bırakacağını sanmam .

Morpapatyasi bende Yozgatliyim Kayseri doğumluyum bizim oralsrds öyle bir adet yok genellikle doğulu olanlarda oluyor hala devam mı bilmiyorum tabi ki . İnşallah abisi biran önce iyileşir rabbim cocuklsrina bağışlasın.

Morpapatyasi anlattığın durum aynısı teyzemde yaşadık basit bir oksuruktu megersem kalp kapağından ciğere kan sızdırma olmuş ve bu enfeksiyon bütün vücuda yayıldı en sonda beynine attı ve kaybettik😔

Allah hepinizden razi olsun ablalar kardeslerim 🙏🏻 Dua edin

Morpapatyasi Canım seni de üzmek istemem benim kayınvalidemin arkadaşının bir kızı vardı Kayseri’de bir çocukla evlendi . Geçen sene adam trafik kazasında vefat etti zaten de adamı hiç sevmiyormuş kaç defa ayrılacak oldu . Buna rağmen oğlan vefat edince kızın kaynanası ve kayınpederi oğlanın küçük kardeşiyle evlendirmeye zorlamış kızda çocukları için kabul etti evlendiler 😕 hatta bende bu nasıl zihniyet dedim baya bi kızdım 🤦🏼‍♀️Bence bu karaktersizlik ama oluyor . senin de sevdiğine bağlı eğer seni gerçekten seviyorsa böyle birşey asla yapmaz zaten .

Dolunayy bende duyunca ufak çaplı şok geçirmedim değil . Yani herşeyi geçtim ilişki nasıl yaşıyorsun 🙄🙄Ne diyelim Allah akıl fikir versin böyle insanlara .

deleted_4033 ben suan bunu duyunca sok oldum icim icimi yiyo suan. Onun boyle bisey yapacagina inanmiyorum abla diyor zaten yengesine ama annesi babasi heleki o bacisi zorlarsa sirf yegenler babasiz buyumesin diye? Offff…

Dolunayy aynen ya. Suan sok gecirdim resmen bide kendime kiziyodum kuruntu yapiyorum diye ama maalesef sevdigimin ailesi köydeler kafa yapilari cidden cahil