Jdksks
Çok utanıyorum ay
Ballikaymak ay ne iğrenç bi soru kızım
Ballikaymak sanane be linç sanamı kalmış
Ballikaymak evet bana kalmış yazdığın şeye bak mahrem kalmamış mahrem
Ballikaymak ya sanane sanane ayrıca kendi kendime konuşamam sorry ve bye kimsede yok zaten
Ballikaymak hikaye anşatsaydın koşarak yazarlardı
Ballikaymak bak bunda çok haklısım hskslsa
Ballikaymak post bana kaldı kafayı yiuorum sanırım neyse yazın biieyler yaa
Ballikaymak neyin kafası bu bacım söyle de bizde yaşayalım 😂
Ballikaymak burda linç yok sakin sjdjsjsj o nasıl bi kafa öyle kız böyle düşünen erkeklerde mi varmış ben şok 🤣 ay ne utanıcaksın bırak bu zevkten mahrum kaldığına yansın 😂
Ballikaymak post açıpta kendi kendine konuşup komiklik yaptığını düşünenlere gıcık oluyorum cevap vermiyorum 🥸
lolipop1 utangaçlık kafası sıkıntı kafası 👀👀👀👀
KirmiziOjeli lünç diyince insan korkuyor yani elbet olur dedim hahaha ay bende anlamdım o kaybetti ama utangaçlıpı atamıyorum çok bozuldum yhaaa 🙄🤪
Olivetti komiklik değil çok gözüksün postumu görsünler diye kalbim çıt gözyaşım pıt 😒🙁😞
Ballikaymak hahaha ne kullanıyorsan banada ver lütfen kafan çok güzel senin kafa dan istiyorum 🤣🤣
Sevdan_ile su içtim içme suyuma birşey katılmadı çeşme suyu iyi kafa yapıyor olabilir bende sfadsgsf😂😂😂
Ballikaymak haha olabilir 🤣
Ballikaymak Yaa herkesin hayatı kararı ama bende cok iğrenirim asla yapmam yapamam.Esimde istemez 5 yıl dr evliyiz asla yapmadım.Bence boşver.Belkide eşinde sevmiyordur benim esim gibi.Ama esim isteseydide asla yapmazdım😊
Olivetti öff evet ya bi de 5 dk içinde cevap gelmiyo diye tribe girip kendi kendine konuşmuş
Ballikaymak senın ona demen bnce cok erken. En azından karaı taraftan bekleseydın canm her erkek yaptırmaz bunu dıyen adam. Senıde yalamaz kız😂