Ballikaymak Ballikaymak ya sanane sanane ayrıca kendi kendime konuşamam sorry ve bye kimsede yok zaten
Sevdan_ile Ballikaymak hahaha ne kullanıyorsan banada ver lütfen kafan çok güzel senin kafa dan istiyorum 🤣🤣
KirmiziOjeli Ballikaymak burda linç yok sakin sjdjsjsj o nasıl bi kafa öyle kız böyle düşünen erkeklerde mi varmış ben şok 🤣 ay ne utanıcaksın bırak bu zevkten mahrum kaldığına yansın 😂
Ballikaymak KirmiziOjeli lünç diyince insan korkuyor yani elbet olur dedim hahaha ay bende anlamdım o kaybetti ama utangaçlıpı atamıyorum çok bozuldum yhaaa 🙄🤪
Olivetti Ballikaymak post açıpta kendi kendine konuşup komiklik yaptığını düşünenlere gıcık oluyorum cevap vermiyorum 🥸
Annesivekizi Olivetti öff evet ya bi de 5 dk içinde cevap gelmiyo diye tribe girip kendi kendine konuşmuş
Ballikaymak Sevdan_ile su içtim içme suyuma birşey katılmadı çeşme suyu iyi kafa yapıyor olabilir bende sfadsgsf😂😂😂
Zeynep_ Ballikaymak Yaa herkesin hayatı kararı ama bende cok iğrenirim asla yapmam yapamam.Esimde istemez 5 yıl dr evliyiz asla yapmadım.Bence boşver.Belkide eşinde sevmiyordur benim esim gibi.Ama esim isteseydide asla yapmazdım😊
Ballikaymak Zeynep_ ya onun için teklif ettim merak ettim sadece oda kaldığımla bozuldum çok utanıyorum birdaha istesede olmaz zaten 🤪
Momm2260 Ballikaymak senın ona demen bnce cok erken. En azından karaı taraftan bekleseydın canm her erkek yaptırmaz bunu dıyen adam. Senıde yalamaz kız😂
Ballikaymak Momm2260 beni yalasın istemedim zaten de pişmanım çok istesede artık hayattta yapmam zaten yüzüne bakamıyorum bakıp bakıp gülüyor bana 😒😂