deleted_4033 aman bende. Kisica birsey yapasim kalmadi hevesimi kirdi
Çok utanıyorum ay
Yazargecerim boşver giy geceliğini güzelce hazırlan . Sexy gir yatağa içi gitsin ama sende Naz yap umursama görsün bakalım heves kırmayı 🙃
deleted_4033 giyinigim onunde oturuyorum suan salondayiz
Yazargecerim kalk dolan yere bişey düşür eğil al içi gitsin sonrada sen verme ajdjsjs
Yazargecerim Yani canım şu durum da ya saldır üstüne yada sende sonra Naz yap ne diyim ki ben . Seçimini yap işte 😁😁
deleted_4033 oldu bitti 😛
Ballikaymak bende ona benzer linç yedim kocamdan hemde gel sarılalım 😅😅🤪
Zeynep_ ya onun için teklif ettim merak ettim sadece oda kaldığımla bozuldum çok utanıyorum birdaha istesede olmaz zaten 🤪
Momm2260 beni yalasın istemedim zaten de pişmanım çok istesede artık hayattta yapmam zaten yüzüne bakamıyorum bakıp bakıp gülüyor bana 😒😂
deleted_4033 işte bende onu düşünerek sundum dalga geçti benimle nerden biliyorsun falan diye sordu hülüyor hala da sinir oluyorum zaten şu saatten sonra istesede yapmam😒
Yazargecerim ya oral demedim şeyini öpiyimmi dedim iyiki birden yapmamışım ozman kimbilir daha çok kızardı bemce 😂
Ballikaymak ilerde ilişki sırasında yaparsan bişey diyeceğini düşünmüyorum . O bi anlık öyle demiştir yoksa oral sevmeyen erkek ben daha duymadım varsa tabi Onlarda bu işi bilmiyor 🤣🤣🤣
lolipop1 kız Antepli misin sende
deleted_4033 ay sana cevap verdim şarjım bitti gitmemiş 😂 neyse zaten istesede yapmam dokunmam bile kendi kaybetti pis adam 😂
Tam ilişki esnasında söylediysen belki o an uygun değildi temizlik hijyen açısından. Şaşırıp hayır demiştir oral için uygun değil diye. Sonradan düşünüp nasıl reddettim diye pişman olmuştur. Bi dahakine kendi ister eminim😂
Yazargecerim ya bana da çok yapıyor öküz
Ballikaymak şeyini öpiyim mi ??? Kız o ne öyle direk oral deseydin bence bu kadar tepki almazdın 🙈
Sevdan_ile evet
lolipop1 bende antepliyim☺️