Ballikaymak deleted_4033 işte bende onu düşünerek sundum dalga geçti benimle nerden biliyorsun falan diye sordu hülüyor hala da sinir oluyorum zaten şu saatten sonra istesede yapmam😒
deleted_4033 Ballikaymak ilerde ilişki sırasında yaparsan bişey diyeceğini düşünmüyorum . O bi anlık öyle demiştir yoksa oral sevmeyen erkek ben daha duymadım varsa tabi Onlarda bu işi bilmiyor 🤣🤣🤣
Ballikaymak Yazargecerim ya oral demedim şeyini öpiyimmi dedim iyiki birden yapmamışım ozman kimbilir daha çok kızardı bemce 😂
Kirmizisarap Ballikaymak şeyini öpiyim mi ??? Kız o ne öyle direk oral deseydin bence bu kadar tepki almazdın 🙈
Ballikaymak deleted_4033 ay sana cevap verdim şarjım bitti gitmemiş 😂 neyse zaten istesede yapmam dokunmam bile kendi kaybetti pis adam 😂
Annesivekizi Tam ilişki esnasında söylediysen belki o an uygun değildi temizlik hijyen açısından. Şaşırıp hayır demiştir oral için uygun değil diye. Sonradan düşünüp nasıl reddettim diye pişman olmuştur. Bi dahakine kendi ister eminim😂
Mickey Ballikaymak e keşke böyle bir şey teklıf etmeseydın.adamın senden öyle bir isteği olmamışki.utanma artık kapat gitsin hiç olmamış gibi davran zaten unutulur gider
Momm2260 Ballikaymak ıkı tarafta haksız bnce sen erken yapmakla oda boyle gulerek yapması ıle bnce hoş degıl