Kizlar merhaba adetim 15 gun gecikti , 10 gun geciktiginde idrar testim negatif cikti birdaha yapmadim hala adet olmadim 3 gundur kasiklarimda sancida olusuyor ara ara ayni adet sancisi gibi ?

Elsev idrar testinde hemen cikmaz benim 5 haftalikken cikmisti testte ertesi gun gittim testtsn sonra kan testi yaptirdim 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim

zeyzey anladim kan testine gitsem cikarmi sizce ?

Elsev evet cikar 10-14 gun sonra kanda belli olur

Elsev yaptırdınız mı kan testi merak ettim? Benzer durum bende de mewcut ta😬

Mirr evet yaptirdim negatif cikti ama hala adet olmadim , 1 haftadir kasiklarimda agri var arada bir belimde agriyor anlamadim sizde durum nedir :)

• Mirr bunu yanıtladı.

Elsev wallahi canım benim de bugünle dahil 6 gün geçti ben de anlamadım.bir kere test yaptım idrar testi bir daha yapmadım.bu ay bişi war herhalde regl ler toplu olarak gecikiyor 😬😬

Mirr olabilir 😅 hayirlisi bakalim 10 gun oldugunda kan testi yaptir yine bence

Mirr ben adet oldum simdi canim insallah senin bebegin vardir :) hakkinda hayirlisi

Elsev bu ay herkeste adet düzensizliği sendromu, inşALLAH bu ay herkes hayırlı bir şekilde muradına erer

Ozlemy herhalde oyle oldu ama ben 19 gun gecikme uzerine oldum umitlenmistim

Ozlemy ewet ya kız kardeşiminde geçti 5 gün ,benim 6 gün oldu ,sizlerin öyle keza geçmiş çok ilginç😬😬ama karnım acayip ağrıyor 2 saattir oldum olucam sanırım

Aralık ayı bayanlara şaka yapıyo sanırım