• Cinsellik
  • Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜

Ysmncoo kahvesini sodasını verdim çikolatanın üstünde 48 hourse yazıyor onu kazıdım. Bu çikolata nerden dedi. Bimden almıştım geçenlerde dedim😳 hiç Bim çikolatasına benzemiyor alman çikolatası gibi dedi. Bir ısırık aldı bekliyorum kahvesi bitti o uyuz telefonu bırakmıyor ki elinden.

Kirmizisarap o telwfnlari krp aticam artk bzmki yannda otururken eline almiyo malum parmak krlnca😂 kzarsn da neler yaparsn bana dyor😂 bzmki krk parmakla idini halletti 🤣 bnce yaklas sokul hayatm braz benle ilgilen telfnla snra ugrasrsn falan desen

Ysmncoo çikolatanın etkisini görmek istiyorum. uykum geldi uyuyakalcam adamı beklerken. Sen de maşallah erkeğe şiddet 🙈

Nietzsche ne zaman etki ediyor bu🥴 bekliyorum yarım saattir tık yok birde beni rahat bırak oyun oynuyorum diyo😒

Ysmncoo ben yanaşmasam çikolata filan yalandı. Oldu bişeyler ama prezervatif kalmamış evde ikinciyi yapamadık😕

Ysmncoo canım içinde sperm kalırmış yıkasa da gitmeyebilirmiş. Riske gerek yokmuş 🤷

Nietzsche aynen öyle. Prezervatif olsa belki biraz daha devam ederdi çünkü inmedi boşaldıktan sonra uzun süre. Ama adamın libidosu düşük olmasa da olur resmen🤦

Kirmizisarap bnm bldgm sperm havayla temasta oluyor ama blmyrm bzde prezerwatf kullanp ikinciye de prezrwatifsz yapardik kzm dogali geri cekilmeyle korunuyoruz slp temzlyp ikincye dewam edyrz canm

ya ben bi anlasam ikinciyi nasil devam edebildiginizi ben esimi kessem ikinciyi yapamaz birincisi bitsin sonup gider uyumaya direkt