• Cinsellik
  • Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜

Nietzsche dün gece maç yüzünden migreni tuttu sen hesap et. Küfür edip durdu ki hiç sevmez argo bile konuşmaz konuşturmaz. Koyu Galatasaray lı. 🥴 Aramıza Cimbom girdi.

Ysmncoo kahvesini sodasını verdim çikolatanın üstünde 48 hourse yazıyor onu kazıdım. Bu çikolata nerden dedi. Bimden almıştım geçenlerde dedim😳 hiç Bim çikolatasına benzemiyor alman çikolatası gibi dedi. Bir ısırık aldı bekliyorum kahvesi bitti o uyuz telefonu bırakmıyor ki elinden.

Kirmizisarap o telwfnlari krp aticam artk bzmki yannda otururken eline almiyo malum parmak krlnca😂 kzarsn da neler yaparsn bana dyor😂 bzmki krk parmakla idini halletti 🤣 bnce yaklas sokul hayatm braz benle ilgilen telfnla snra ugrasrsn falan desen

Ysmncoo çikolatanın etkisini görmek istiyorum. uykum geldi uyuyakalcam adamı beklerken. Sen de maşallah erkeğe şiddet 🙈

Nietzsche ne zaman etki ediyor bu🥴 bekliyorum yarım saattir tık yok birde beni rahat bırak oyun oynuyorum diyo😒

Ysmncoo ben yanaşmasam çikolata filan yalandı. Oldu bişeyler ama prezervatif kalmamış evde ikinciyi yapamadık😕

Ysmncoo canım içinde sperm kalırmış yıkasa da gitmeyebilirmiş. Riske gerek yokmuş 🤷