Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜
Nietzsche dün gece maç yüzünden migreni tuttu sen hesap et. Küfür edip durdu ki hiç sevmez argo bile konuşmaz konuşturmaz. Koyu Galatasaray lı. 🥴 Aramıza Cimbom girdi.
Ysmncoo anasında izliyoruz maçı cümbür cemaat. Bu gece umarım deneyebilirim. 🙏
Kirmizisarap o zaman mecbur görmezden gelin ,o gün sal kendi haline bırak eşini
Kirmizisarap bu gecede olnaz o madem anasnda bide mac olmas heralde😔
Nietzsche öyle yaptım 🤷
Ysmncoo dündü maç bugün de şansımı denemeyi düşünüyorum 🤔
Kirmizisarap insallah dyelim o zamn ne dyelm mesaj atsana hc ozlemedn mi beni aksam isimz war flan dye
Ysmncoo kahvesini sodasını verdim çikolatanın üstünde 48 hourse yazıyor onu kazıdım. Bu çikolata nerden dedi. Bimden almıştım geçenlerde dedim😳 hiç Bim çikolatasına benzemiyor alman çikolatası gibi dedi. Bir ısırık aldı bekliyorum kahvesi bitti o uyuz telefonu bırakmıyor ki elinden.
Kirmizisarap o telwfnlari krp aticam artk bzmki yannda otururken eline almiyo malum parmak krlnca😂 kzarsn da neler yaparsn bana dyor😂 bzmki krk parmakla idini halletti 🤣 bnce yaklas sokul hayatm braz benle ilgilen telfnla snra ugrasrsn falan desen
Ysmncoo çikolatanın etkisini görmek istiyorum. uykum geldi uyuyakalcam adamı beklerken. Sen de maşallah erkeğe şiddet 🙈
Nietzsche ne zaman etki ediyor bu🥴 bekliyorum yarım saattir tık yok birde beni rahat bırak oyun oynuyorum diyo😒
- Düzenlendi
Kirmizisarap wallah ben bise yapmadm ama gozu korkmus belli🤣 insallah hemen gosterr etkiyi
Ysmncoo ben yanaşmasam çikolata filan yalandı. Oldu bişeyler ama prezervatif kalmamış evde ikinciyi yapamadık😕
Kirmizisarap o zman ise yaramiyor cikolata 😲 olsun olmus brseyler geri ceklmeyle yapsaydnz yaa
Ysmncoo öyle yaptıkta ikinciyi eşim istemiyor hamile kalma ihtimalim yüzünden 🤷
Kirmizisarap ikinciyi yapinca olmuyor dkkat etmezse oluyor
Ysmncoo canım içinde sperm kalırmış yıkasa da gitmeyebilirmiş. Riske gerek yokmuş 🤷