edaa1 ahh ahh o kadar çok ki hangi birini anlatayım 😂
Eşimin kendi dükkanı var tek çalışıyordu elemanda yoktu sevgiyiz dükkanın arka tarafına geçerdik kapıyı da kilitlemezdik aniden müşteri gelecek korkusuyla duvarlarla bütünleşirdim 😂😂 yakalanma korkusu ayrı tutku katıyor bence 😍 arabada yaptıklarımızın haddi hesabı yok ahh ahh o sattığımız arabaların dili olsa da konuşsa 🔥🤩 birinde de biz nişanlıyız eşimin akrabasının düğününe gidicez babam işte kardeşim üniversite okuduğu için il dışında annem de köye gidecek bende işten çıktım eşim beni aldı bizim eve götürdü hazırlanacam diye annemde tam otobüse yetişmek için çıkıyor eşim arabada bekliyordu aradım hadi yukarı gel dedim annen yeni çıktı hadi dönerse dedi yahu sen gel o otobüse yetişecek dedim normalde kapalıyım uzun elbise giyecektim altından seksi şeyler giymiştim eşim geldi kapıyı açtım beni öyle gördüğü Ande kendi yatağımda yapıvermiştik eşim hemen dış kapının oraya gitti biri gelirse yanımda değilmiş gibi olmak için 🤭 gittiğimiz düğünde yanımda bana mesaj atıyor içinde o çamaşırlar mı var dedi evet dedim annesine bi arabaya inecez Sena’nın ayağını ayakkabı vurmuş dedi bide o gün arabada yaptık kendimi nasıl topladım da salona geri döndüm hayret ettim 😂 sevgiliyken çok ateşliydik nişanlıyken de öyle aman 6 ay nişanlı durduk ev kurma telaşımız Eşimin babası olmadığı için her şeyi kendi yaptı onun stresi biraz durgunluk olmuştu evlendik uyuyan devi uyandırdık 1,5 senedir de öyle 😍🔥 ayy kocamı özledim bebeğimi emzirmeye kalkmıştım bebeğimi yatırıyım da gidip bi sarılıyım belki uyanmak ister 😂😂