Merhaba kizlar, ben yurt disinda yasiyorum 2 gün önce 10 haftalik bebegimin düstügünü ögrendim doktor tavsiyesi üzerine bugün düsük hapiyla bebegi ve eşini düsürdüm doktor 1 hafta 10 gün kadar kanaman olur dedi hapla düsükten ne kadar sonra tekrar hamile kalabilirim aceba hiç yaşayan varmı ?
Düşük hapı
NoName bende yurtdisindayim yeni geldim sayilir bebim dusuk degilde bebegim 8 aylikti kalbi durdu aldılar daha da 6 ay gecti hamile kalamıyorum adet de duzensizlik var umarım hamile kalırsın ama doktor demisti zaten üstünden zaman gecsin oyle dusun diye dusuk oldumu biraz zaaman vermen gerekir araya
NoName bende yurtdışında yaşıyorum bir ay önce 12 haftalık bebeğimin düştüğünü öğrendim eşi kalmış doktorum hap verdi onunla eşini düşürdüm ama ufak parçalar kaldığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi bir ay geçti üstünden adetim oldu inşallah tekrar hamile kalabilirim doktorum kürtajdan 2 hafta sonra bile hamile kalabilirsin demişti
Bende üc ay önce kürtaj oldum 10 haftalık kalbi durduğu icin bebeğimin ilk ay adet olana kadar korunduk gecen ayda ikinci adetimi oldum bu ay bakalım hamile kalabilcekmiyim bende merak ediyorum doktorum düsükten ve ya kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınabiliyo demisti bakalım artık kısmet
Bernaderen doktorunuz belirli bir süre korunun rahim kendini toparlasin demedimi ?
NoName ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi cünkü kolay hamile kalamıyorum ben ve bir ay sonra kontrole gitmistim rahim temiz toplanmıs vakit kaybetmene gerek yok dedi bıraktık adetten sonra hatta benim adetimde hemen düzene girdi kasımda ikinci adeti gördüm takvimde gelmesi gereken günde hemen geldi zaten suanki kullandıkları yöntem rahme zarar veren ve yıpratan bi yöntem değil biz en az üc ay diyoruz dedi doktorum oda zaten ilk adeti hemen göremiyosunuz belli bi zaman alıyo psikolojik olarakta kendinizi hazırlıyosunuz o yüzden dedi ama normalde hemen hamile kalan bir kadınla ben bir değilim ilk gebeliğim klomenle oldu o yüzdende süreyi kısa tuttuk
NoName onu doktorun sana söylüyo canım kontrolde bekle ve ya bekleme diye beni bir ay sonra kontrole cağırmıstı rahim olması gerektiği gibi ikinci hamileliğe hazır toplanmıs ve temiz dedi o yüzden bıraktık ama bazılarının hemen toplamıyo iste o sana bırak dediyse korunmayı bırak bana doktorum adeti bile beklemesen olur dedi ben yinede bekledim iki hafta ilişki yasağı verdi zaten 36. Gün adet gördüm bakalım ilk deneme tutmadı ikinci deneme ne sonuc vericek merakla bekliyorum
Emsal söylediğinizi bire bir doktorumdan duydum ☺️
Bernaderen klomeni ne kadar kullandın canım
Ozlemy ben sadece bir ay kullandım bes gün doktorum beklediğimiz sonucu aldık bu ay hamile bekliyorum dedi o ay kaldım bundada 6 ay icinde hamile kalamazsam yine klomene baslıycaz