Bernaderen inşALLAH hamile kalırsın dr gitmene gerek kalmaz, banada klomen verdiler 2gündür kullanıyorum salı günü gel dedi bakalım inşALLAH faydasını görmüş olurum

NoName düşük sonrası rahim hızlıca kendini toparlıyor ve rahim duvarı kalınlaşıyor bu sayede hamilelik daha sağlıklı oluyor bende bir ay önce kürtaj oldum şuan adetimin son günündeyim hiç korunmadım bundan sonrada korunmayı düşünmüyorum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yakın zamanda da sizin güzel haberinizi almak için dua ediyorum ☺️☺️

Emsal amin insAllah cok tesekkür ediyorum rabbim tüm isteyenlere versin insAllah☺️🙏🏼

Ozlemy aminn canım benim amin insallah kalırım bende klomen kullanmak istemiyorum bu sefer nedense hic bir sorunumuz yok cok sükür o yüzden kendiliğinden olsun istiyorum kürtaj olduğum halde adetim olması gereken günde geldi ilk adetimde 40 günü bulmadan olmustu yumurtlamada sanırım takvime göre gidiyo bakalım artık hayırlısı 12 gün var adetime sonucu görcez. İnsallah sende olumlu sonuc alırsın tekrar kullanmana gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin canımm❤️💋

Emsal banada istersen ilk adeti bekle istersen bekleme dedi doktorum cevre faktörü yüzünden ben yinede ilk adeti bekledim keske beklemeseydim suan pismanım keske sizinle daha önceden karsılassaydım ve dinleseydim ücüncü ayım bu ay ama bir ay korundum ikinci ayımız korunmadığımız insallah bu ay tutar bide doktorum inofolik combi verdi klomene gerek kalmadan hamile kalıyım diye ondada ücüncü kutuya basladım bugün 6 ay olmazsa klomen dedi tekrar bende kendiliğinden olsun istiyorum hayırlısı bakalım

Emsal inşallah allah nasip ederse vericem en kısa zamanda ikinci ayımız bu belki bu ay tutturmusuzdur 😅🤗💋

Sağolun canlarım güzel dilekleriniz icin 🤗🤗💋❤️