Merhaba arkadaşlar ben 6 aydır evliyim hamile kalamıyorum çok istiyorum ama olmuyor hep hamile olacakmışım gibi belirtiler oluyor gecikme rahmin yukarı kalkması bulantı gibi sonra adet oluyorum hamile kalmanın kolay yolu var mı neler yapabilirm dikkat etmem gereken konular neler yardımcı olur musunuz🙁

Balponcik Stres yapmamaya dikkat etmelisin. Psikolojik olarak kendini rahatlatman ve hamile olmak için ilişkiye girme düşüncesini aklından çıkarmalısın. 1gün var bir gün yok düzenli ilişkiye girmelisin. Umarım güzel haberlerle karşılaşırız tekrar 🌸🤲

Balponcik bende. 1 sene deneme sonucunda hamile kaldım kuzum her iki güne bir yapıyorduk hatta eşim boşaldıktan sonra şimdi tuttu bu sefer oldu derdi ama olmazdı belirtim olurdu hamile olmazdım meğer hepsi psikolojikmiş belirtiler de buna dahil artık bıraktık çocuk istemeyi o işi çocuk için yapmayı ikimiz de kafamızda artık çocuk meselesini bitirip birbirimiz için mutlu olmak için ilişkiye giriyorduk o günlerin birinde olmuş miniğim. 😍

Laloliza amin inşallah teşekkür ederim evet çok kafama takıyorum bebeğim olsun diye

Balponcik eğer kafana takarsan ve yatağa çocuk olsun diye girersen olmuyor doktor bile dedi yumurtalıklar kendini kitliyor dedi sen rahat ol o belirtilerin de psikolojiktir rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin sana da 😌

Balponcik Herşeyden önce kendini şartlandırma. 1 gün arayla ilişkiye girin ve o an kendini ilişkiye odakla stres yapıp kendini kasma. Hayırlı haberi inşallah en kısa zamanda alırsın ❤️

Balponcik kesinlikle stresten ben oğluma korunurken hamile kaldım şimdi iki yaşına girecek 5 aydır deniyoruz ikinci için olmuyor bende saldım artık bakalım ne zaman olucak

Balponcik Yaki denesene iliskieye girmeden once kuyruk sokumunun oldugu yere yaki yapistir sonra iliski sag yada sola don abdest alacagin zaman cikar ve abdest aldiktan snra bir daha yapistir ben kizima ole hamile kaldim

Cemrerana Allah bağışlasın evet çok stres yapıyorum regl yaklaştıkça acaba hamile miyim acaba regl mı olacağım soruları hep var

Balponcik ilişkide belinin altına yastık koy eşin bosaldiktan sonra da hemen kalkma uzan biraz stres de yapma canım hayırlı zamanda nasip etsin rabbim

Delimiyimneyim64 daha sonrasında bekledikçe sıkıntı oluyor herks öyle diyor korkuyorum açıkçası yok demem inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin de