Bende ne yapacağımı bilemedim ya açık giyinsem olmuyor dar giyiniyorum olmuyor ne yapayım ustalarr fikir verin bacınızaa 😂😂
Eşim beni azdır diyor
Neriismail12 adama saldırman lazım hunharca😂
Nietzsche hahahah😂😂😂😂
Neriismail12 eşinin elini kolunu bağla, karşısinda kendine mast. yap 😂🔥
Sedaa bi o kaldı zaten sırada
Neriismail12 dene o zaman 😂
Neriismail12 bence şey de ,milletin kocası kahverengi don görünce azıyormuş. Sorun sende olabilir de 😂😂😂😂 şahsen kocam öyle benim . Bizde azmasından müzdaribiz 😂
Neriismail12 böyle adamlarda zor anam sürekli farklı şeyler bekleyecek 🥲 yani fantazi kıyafetlere tav olmuyor mu önünde frikikler ver dantelli çamaşırlarla eğil önünde kucağına yaklaş otur falan
Neriismail12 sen söyle neye azarsın onu yapayım de madem herşeyi yaptın
Nietzsche aynn öyle adamın yanağından bile öpsem bişeyler oluyor sorun senin kocanda o zmn bacım 😂@Neriismail12
kedicikkk belki olabilir gecelik asla sevmez
Neriismail12 aklıma ay lav yuu tu ' daki sana da fantazi dayanmıyor repliği aklıma geldi 😅😅🤣😅🤣🤣😂🤣😅😂 Her zaman özel bişey yapmaya gerek yok bazen bir bakış bir söz yeter azdırmaya 😊
- Düzenlendi
Neriismail12 aaa adam senden özel ilgi alaka bekliyor büyük ihtimalle sen sabahtan başla o işteyken ona ateşli mesajlar at akşama hafif bir makyaj yap çocuk yoksa giy sexi biseyler adamı kapıda öyle karşıla yemekte afrodizyak etkili biseyler ayarla mesela somon balığı yapabilirsin etkili aftodizyaktır burda bahsi geçen bir 48 hours diye bişey var onun çikolatasından kakala bir tanede ondan sonra zaten sabahlar olmasın işveli cilveli baskılar at konuşmalar yap küçük fokunuslar yap heralde azar artık yani ben olsam azardim 😂🤭